Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damiannek

CO NA URODZINY

Polecane posty

każdy ma inny gust ciężko powiedzieć.. to że podoba się jej kumpeli to nie znaczy że jej. ja bym nie chciała takiej rzeczy która podoba się mojej kumpeli, może ona poczuć się dziwnie kiedy zobaczy w tej bluzce swoją koleżankę.. ja bym poczuła niesmak. a tak ogólnie bluzka może być ale mnie nie zachwyca..

Gość damiannek
a masz jakąś inna propozycje może??

może lepiej kupić coś jej bardziej neutralnego.. np kolczyki wisiorek.. a może nawet zróbcie sobie sesje zdjęciową i ładnie ją opraw.. ja naprawdę nie chciała bym dostać bluzki z której byłabym nie zadowolona a nosiła bym ja z przymusu żeby nie robić przykrości chłopakowi..

uważam, że to nie jest najlepszy pomysł aby kupować dla kobiety ubrania na Allegro i z całą pewnoscią nie wolno kupować żadnych butów , polecam - już fajniej jest wybrać się z kobietą na zakupy ciuchowe i niech sobie coś dobierze na swój wymiar i według własnego stylu i należy się zachować jak gentelmen i zapłacić za wybrany ciuch przez kobietę albo umowa jest , że płacimy 50/50 procent i nie powinna się kobieta zdenerwować z powodu takiej propozycji , w końcu jest to zasponsorowanie ciuchu, w którym ona będzie się pokazywać publicznie :) Na urodziny dla kobiety zawsze można coś ładnego wybrać z biżu , czyli srebrna bransoletka i łańcuszek stanowiący komplet , do tego kolczyki , można podarować również cukiernicę ale obstawiam, że każda kobieta najbardziej się ucieszy z kompletu biżu :)

Gość damiannek
tamta bluzka była do pokazania tylko bo nie chciałem jej kupowac na alegro ;) dzieki za propozycje :Pp