Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez kafe nie ma życia

zcharakteryzujcie się

Polecane posty

Gość bez kafe nie ma życia

może każdy napisze cos o sobie tzn chodzi mi o cechy charakteru ,znak zodiaku,czy jesteście tolerancyjni i ogólnie .w kilku słowach.

skorpion.trudny charakter ,brak tolerancji ,nie lubię żydów ,czarnoskórych i rydzyka.

Tylko ja sie potrafie zcharakteryzować ??? :-( Czy po prostu tylko ja pokazuje swoje "drugie ja" przed ludzmi ;-)

makarena --rydzyka też nie lubię , ale do czarnych nic nie mam , a żydki to niestety naród wybrany , więc wszędzie ich pełno -trzeba się przyzwyczaić ;-)

Gość vavasvasd
Nie toleruję niechlujności językowej, w tym pisania z błędami. "Zcharakteryzować" bardzo mnie razi w związku z tym. A jest tu pewna zasada językowa do zastosowania... A tak poza tym lubię siedzieć na tym forum, bo jest zmienne i zastępuje mi kontakt z żywymi ludźmi którego nie lubię. Czasem też uciekam w to forum od obowiązków (jak dziś). Mam 31 lat, narzeczonego, dwa ukochane psy, niesatysfakcjonującą ale przyzwoicie płatną pracę, mieszkam w ładnym miejscu...

Gość Magdalena30****
vava: jak tak przeszkadza Ci pisownia,to chociaz naucz sie,ze przed"ale"stawia sie przecinek,pustaku:)Nie poprawiaj innych,skoro sama robisz bledy.Co za hipokryzja:D

oooooooooo to dlugo by pisac:D fajny top sie zapowiada🖐️

Gość motyla nogaa
RYBY jestem wybuchowa głosna nie lubie samotnosci monotonii nudy mamwachania nastroju jak baba w ciazy:)

Gość motyla nogaa
ale to nie jest test na ortografie ludzie kochani!!!!

A ja tam nie zwracam uwagi na byki , w końcu nie piszę tu pracy magisterskiej :-D Mam pamięć wzrokową ,i często najpierw piszę ,wyślę a potem patrzę ..... ale co tam ....;-) już poszło ;-)

Gość ywana
Tez rybka.Tolerancyjna i to baaaardzo,dawniej wybuchowa a teraz juz nie,intuicyjna,kochajaca ludzi i zwierzatka.

Gość ywana
Ponawiacz-nie szkodzi,masz przeciez wiele zalet,"czytam cie czasami.