Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena 1985

inny okres niz zwykle i tabletki anty...

Polecane posty

Gość lena 1985

biore tabletki yasminelle około roku, problem polega na tym ze ostatnio mój okres wyglada zupełnie inaczej - to raczej ciemno brązowe skrzepy krwi i jest tego bardzo mało-spokojnie wystarcza jedna podpaska na dzien, i gdyby nie wzgledy higienieczne starczyłaby jeszcze na troche... martwie sie troche tym, czy moze to oznaczac cos powaznego? wczesniej miałam dosc obfote okresy nawet jak brałam juz tabletki zwłaszcza 2 i 3. dnia a teraz od 3 miesiecy taka zmiana. czy to normalne czy wszyskie tak macie?

Ja tez sie tym strasznie martwiłam, pytalam ludzi, ale wydaje mi sie, że tak musi byc i tyle, ja zawsze miala obfite i bolące a teraz jak reka odjąl, dopiero po 3 opakowaniu poleciała normalna krew i wiecej .. A poprzednie 2 okresy to tez by mi jedna podpaska starczyła.. GDyby nie higiena :D Nie ma sie co martwic :)

Gość lena 1985
dzieki za odpowiedz, ale z tego co rozumiem ty miałas na poczatku brania anty mniej obfity a pozniej normalny a ja mam odwrotnie było zwyczajnie obficie a teraz coraz mniej i mniej i brazowe skrzepy niczym nie przypominajace tamtych okresów

Gość ixxxxxxxi
Ni ewiem co za powód do zmartwień?? ze nie masz obfitek miesiączki?? Od kiedybiorę tabletki anty (5 lat z małymi przerwami) mam bardzo krótki i mało obfity okres, do tego bezbolesny. To sa chyba zalety a ni ewady?? W pierwszy dzień troszkę więcej może ale nawetni ejest to czasem taka typowa krew... w następne dni czasem nosze wkłade higieniczną tylko i zmieniam ją, mam tylko takie plamienia. OD dawna używam jedynie tamponów mini, nie zakłądam większych bo to nie ma sensu a suche trudno się wyjmuje.

Gość ixxxxxxxi
mam 28 lat, okres trwa 3-4 dni, bardzo mało obfity, właściwie plamienia od 2 go dnia, okres regularny co do dnia, prawie co do godz (wiem, ze dostane zawsze w niedziele do godz.9 :D ) I się tym ni emartwię, uwazam ze to norma Bierzesz tabletki - nie masz owulacji, błona śluzowa macicy się nie rozrsasta wiec nie ma co sie złuszcaać, nie ma wiec obfitego okresu! :)

Gość lena 1985
dzieki za odpowiedzi. to ze okres jest mniej obfity to mi nawet pasuje ale wydało mi sie to nienormalnie bo wczesnie było inaczej przed i jak juz brałam tabsy a tu nagle cos takiego...stad moje zmartwienia