Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola haze

tabletki hormonalne - pytania

Polecane posty

Gość lola haze

1)czy tyje się, bo zmieniają przemianę materii? czy po prostu rośnie apetyt trudny do poskromienia? 2)jak jest z cerą w trakcie przyjmowania hormonów? 3)czy zmiejsza się PMS? 4)czy plamienia między okresami ustają? i cykl się reguluje? z góry dzięki za odp.:-)

Przy prwidłowo dobranych tabsach nie powinno byc skutkow ubocznych . Jestem na tabletkach ponad rok moja waga stała i stoi w miejscu , poprawiła mi się znacznie cera i włosy , plamien międzymiesiaczkowych nigdy nie miałam a moje cykle są wyregulowane jak w szwajcarskim zegarku :)

Gość lola haze
a mialas wczesniej nieregularne i bolesne? ja mam straszne pms miesiączkuje nieregularnie, jestem ciekawa, czy to moze pomoc... a w ogole - jakie tabletki dostalas?

Biorę RIGEVIDON moje moiesiączki nie były zbyt bolesne ale za to bardzo nieregularne

Gość lola haze
dzięki wielkie.:-)

Gość pora na telesfora
a robiłaś badania hormonalne? Nieregularne miesiączki to nie jest norma... a może być np pco

Gość sllsllsllslsls
Zgadza się - na dobrze dobranych tabletkach nie powinno być żadnych skutków ubocznych.

Gość lola haze
robiłam, wszystko w normie, lekarz stwierdził, ze 'taka moja uroda'...:-/ i ze moze tabletki to by zmienily, wtedy jednak sie nie zdecydowalam.

Dlaczego boisz się tabsow tysiące kobiet je łyka nietylko z powodów antykoncepcyjnych . Ja jestem na hormonach prawie 1,5 roku z powodu endometriozy . i nie mam wyboru brac czy nie ja muszę je brac ,ponieważ skutki nieleczonej endometriozy są owiele bardziej poważniejsze niż skutki uboczne tabletek

Gość lola haze
rozumiem, wtedy trochę sie obawialam, musialam poczytac.;] ale juz raczej jestem zdecydowana.

jeżeli będziesz się zle czuła na tabletkach .......pamiętaj że zawsze możesz je odstawic .

Gość lola haze
jasne:-) dzięki, dziewczyny