Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka19latccxz

Zakochałam sie w facecie w zwiazku.Warto zaryzykowac?

Polecane posty

Gość Agnieszka19latccxz

Kocham faceta który zyje w zwiazku z kobieta bez slubu maja 2 dzieci.Nie sa małzenstwem zalezy mi na nim ale udaje ze nic nie czuje nigdy nie zalezało mi tak na nikim

Gość Agnieszka19latccxz
ktos miał taki problem doradzcie

Gość Antoninka cud dziewczynka
Nie ważne czy maja slub czy nie , maja dzieci jak sie będziesz czuła wiedząc że przez Ciebie dzieci cieroia bo wychowują sie bez ojca????

Gość eeeee nie
Poczytaj topiki o kochankach. Z pewnoscia nie warto pakowac sie w zwiazek, w ktorym sa dzieci. I to nie ma znaczenia, ze oni nie maja slubu. Sa rodzina i tyle.

Gość mofo
to zalezy od faceta, jak dupe wezmie jezeli mu nadstawisz to mozesz ryzykowac ale musisz tez liczyc sie z tym, ze kiedys inna mu tez nadstawi i od ciebie tez odejdzie.

Gość Agnieszka19latccxz
on mi powiedział ze chce slubu ze mna ja sie znam z nim od roku próbuje mnei zdobyc on poweidział ze nie ozenił sie bo nie spotkał dziewicy i ze dla niego ma to znaczenie

to niech sie najpierw z Tobą ożeni zanim Cię rozdziewiczy,he,he

Gość lo matko
ale bajer facet wciska, nie mow tylko, ze w to wierzysz, bo pekne ze smiechu.

Gość nie no jego argumentacja
powalila mnie na kolana!:classic_cool:

kurcze blade tyle jest facetów wolnych a tobie walnęło w mózgownicę, żyć z facetem co połowę pesji oddaje na dzieci, co jesteś niepłodna że jecisz na dzieciatych???????/

Gość ale sie usmiałam
nie badz naiwna az tak bardzo, takie argumenty moze dawac tylko małowartosciowy facet bleee

Gość Agnieszka19latccxz
ja nie bede z nim spac bez slubu za duzo mam do stracenia,akurat co do tego czy płaci na dzieci to dla niego nie ejst problem bo jets bardzo bogaty

bosz...jak widać po topiku są panieny, które mają nawalone pod \"sufitem\" , gostek powie wszystko żebyś nogi rozożyła

Gość Agnieszka19latccxz
jarek jakis tam skoncz mnie obrazac bo na to nie pozwole ze do mnie tak ktos pisał lub mówił wiec sobie spokój daj.

nie ożenił się bo nie spotkał dziewicy, mein Gott, głupota do potęgi n-tej, mając 19 lat i być tak głupim to nawet w pale milicjanta się nie mieści

Gość Agnieszka19latccxz
nie jestem szamta nie jeden facet chciał ze mna byc i mnie zdobyc wiec wiem ze sie podobam i nie ebde robic czegos bo ktos tego oczekuje tylko ja musze tego chciec

Gość czy ty aby już dzis
nie zakladalas podobnego w tonie topiku? wydaje mi sie że zmyślasz te historie!:o

Gość Agnieszka19latccxz
wierz mi ludzie bywaja głupi nawet po 40 a co tu dopiero mówic o osobie przed 20.Znam sie z nim rok i do niczego nei doszło wiec nie mam sobie nic do zarzucenia

Gość Agnieszka19latccxz
mozliwe ze załozyłam bo to sie ciagnei od dawna

Gość do Agnieszki
nie jesteś szmata i nie pozwol sie wyzywać chamowi. Ale jestes naiwna strasznie i dajesz się wkręcać manipulantowi. Takie jest moje zdanie. Pierdzieli Ci pierdoły jak każdy, który ma ochotę na skok w bok :P To że On nie ma ślubu z tamtą kobietą, to dla mnie nie ma znaczenia i dla Ciebie mieć nie powinno. Z tym dziewictwem też mnie powaliło, ble ble nieladnie, już go nie ubię tego dziada

Einstein w wieku 20 lat wymyślił teorię względności, a matematyk Abel fundamentalne prawo matematyczne, a ty potrafisz jak dotychczas myśleć pipą czy jajnikami?

Gość Agnieszka19latccxz
to nie ja pisałam ten topic chory jestes?

Gość Jeju dziewczyno
ale jesteś naiwna!:O

jestes mloda i masz prawo nie wiedziec,ze facet gotow jest obiecac dokladnie wszystko..... zeby zdobyc kobiete,ktora mu sie podoba. Nie powinnas zwracac uwagi na to co mowi,bo powiedziec mozna wszystko..... licza sie TYLKO FAKTY ! ! ! Nie ma znaczenia czy ma slub,czy nie .... MA DZIECI I WYSTARCZY ! Nie jedno(moglby powiedziec ze wpadl)ale dwoje -a to juz o czyms swiadczy. Zeby byc z ta kobieta...tez musial mowic jej o milosci(moze nawet to samo co Tobie ?) musial obiecac jej malzenstwo,bo to sa normalne tematy w momencie kiedy pojawiaja sie dzieci ....nie bylaby z nim i nie urodzilaby mu dzieci,gdyby mu nie ufala. Jezeli uwierzysz mu i dalej bedziesz ciagnela ta znajomosc ....to .... juz Ci wspolczuje. Piszesz,ze ma pieniadze...a ja moge dodac,ze oprocz nich ....ma jeszcze ochote na panienki. Badz madra dziewczyna ,nie wdawaj sie w dyskusje z nim(bo na wszystko znajdzie wytlumaczenie)... zerwij znajomosc, no chyba ze, chcesz kiedys zostac sama z dwojgiem(oby!)dzieci......... a za jakis czas przeczytamy na forum posta, identycznego jak Twoj....ale napisanego przez jego nowa dziewczyne....