Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania21986

Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość Ania21986

Hej, mam nadzieję, że ktoś mi pomoże rozwiązać mój problem.. Otóż pracuje z bardzo fajnym chłopakiem.. Po krótce sprawa wygląda tak - wyjechaliśmy razem na majówkę - ja zaproponowałam, że będzie to wyjazd koleżeński, skończyło się na seksie..wrócilismy do pracy, nasze kontakty bardzo się zacieśniły, spotykamy się także po pracy.. Zaczepki, jakieś dotykanie, szczypanie..na razie jesteśmy na temacie wyjazdu na wakacje. On nie miał żadnej kobiety od 4 lat, po tym jak jedna go zdradziła, więc na majówce ja byłam pierwsza po przerwie.. Nasza wspólna koleżanka mówi mu że fajnie że coś się między nami dzieję, że fajnie byśmy wyglądali jako para, że pasujemy do siebie, ale on się tylko na to wszystko uśmiecha.. I nie piszcie, że to tylko seks, bo tak nie było. Bardzo lubimy swoje towarzystwo, jak tylko możemy to nawet 5 minut na papierosie w pracy nasz cieszy :) Co sądzicie o tym?

Gość ja jakos tego nie widze...
:O

Gość The last of the Mohicans
Może oboje puki co potrzebujecie bliskoci, a coś wiecej, to tak naprawde zaczyna byc w budowie :)

Gość Ania21986
Też właśnie sądzę, że dopiero się wszystko buduje. Zdaje sobie sprawę, że nie tak powinno zaczynać się znajomość, ale po prostu tak wyszło, z drugiej strony fajnie, bo po prostu jeszcze więcej teraz spędzamy razem czasu.. Sam podjął temat wyjazdu razem.. mam nadzieję :)

Gość The last of the Mohicans
Każde ucuzcie wymaga czasu i pielegnacji, wasze doswiadczenia, czy jego doswiadczenia moga cos w sercu blokowac, ważne ejst by zbudowac zaufanie, by to zaczeło współgrać.