Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cześć to ja

dlaczego...

Polecane posty

Gość cześć to ja

mój facet szybko dochodzi?? kilka ruchów i jest po wszystkim :( ...i tak zawsze...

Gość ala....
pewnie jest jeszcze młody....

Gość Szakallll
stres , zmeczenie , zbyt rzadko sie kochacie , jeste jeszcze mlody i nie doswiadczony , wybieraj ... Ps. aha , dowiedz sie czy nie bierze dragow (amfetamina np.) , po odstawce amfy wystraczy zte facet poczuje zapach cipki i juz dochodzi .

Gość cześć to ja
jeżeli 30 latka można nazwać młodym to jest hehe... osz kurcze! podejrzewałam go kiedyś o branie amfy...ma rozszerzone źrenice jak na mnie patrzy ;) ;) ;) stres? ma troszkę stresującą pracę...ale ,żeby to aż tak przekładało sie na możliwości seksualne?? :(

Gość garfieldzik
Doprowadz go ustami do ograzmu potem chwila odpoczynku i znow ustami az do wzwodu i bedzie wtedy mógł dłużej - u mnie to działa.

Gość jest prosty sposób
stary mi sprawdzowny. Każ mu chodzić ze zdjętym napletkiem cały czas. Dzięki temu żołądź będzie mniej czuły i seks odrazu będzie o niebo lepszy :) jestem facetem i u mnie to działa :P

Gość cześć to ja
wypróbuję metodę garfieldzika hihi a wszystkim innym dziękuję ,trzymajcie się zdrowo i kochajcie się zdrowo ;) pozdrawiam!