Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana na maxa

kolejny raz sie rozczarowalam mam juz dosyc!!

Polecane posty

Gość zdolowana na maxa

po raz juz nie wiem ktory zakochalam sie ..tym razem myslalam ze z wzajemnoscia facet ideal jak dlamnie a tu masz....po paru spotkaniach widze go z dziewczyna jego wlasna..znowu pojawil sie debil w moim zyciu ciekawe czemu ja zawsze takich kretynow przyciagam????? mam juz tego dosyc...zrozpaczona jetsem :(:(:(

Gość zwykly pech

Gość no i dobrze..
trzeba było podejść powiedzieć : cześć skarbie przedstawisz mi koleżankę a potem zrobić konkurs -która ma fajniejsze smsy :P

Gość a on an to
trzeba było podejść powiedzieć : cześć skarbie przedstawisz mi koleżankę a on: to nie moja kolezanka skarbie to moja dziewczyna i co wtedy???:)

Gość takie tam duperele...
...a ona go baaaaaaach...prosto w pysk...:D ...i ta druga go baaaaaaaaach...... Ale impreza!!! :D

jaja, nie jaja, ale człowiekowi nie do smiechu, jak znajdzie sie w takiej sytuacji, trzeba miec poczucie humoru i szybki refleks, niestety nie każdy moze się nim pochwalić. Trzeba przyznac, że propozycje powyższego pokazałyby, ze dziewczyna ma nietuzinkowy charakter!. . -ech. .ja swego czasu tez z 3 facetami w jednym dniu potrafiłam sie umówić w różnych porach i miejscach. .

Wszystkie osoby narzekające na swojego pecha, na to jacy to faceci/kobiety są złe bo ciągle trafia (podobno) na samych złych, wrednych i zdradliwych powinny się powaznie zastanowić nad tym czemu one wybieraja takie osoby na potencjalnych partnerow...