Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki sposób na poznanie

Jak poznaliście swojego/swoja partnera/partnerke czy zagadaliście czy los was...

Polecane posty

Gość jaki sposób na poznanie

połaczył chodzi mi o to czy zeście sami zebrali sie w sobie podeszli i zagadali czy spotkaliście sie przez przypadek taki pierwszy kontakt wymuszony przez zbieg okoliczności

Gość megi69
ja swojego przyszlego meza spotkalam na sympatii.pl po 5 miesiacach znajomosci zareczylismy sie i mamy juz ustalona date slubu:)

Gość fabalanska
ja nie mam ale podbijam topic :P

Gość Zielona Elficzka
W szkole... czyli standard. :)

ja na studiach, zawsze mi sie podobał ale dopiero jakos tak sie złożyo, ze dopiero na 3 roku do niego zagadałam, choc z wiekszoscia roku sie juz znaloam, ale po prostu wczesniej nie bylo okazji ;)

Gość Bajka ze to ja
na ilove.pl :) ❤️

Gość Bedouin Girl
los nas polaczyl 1 raz widzialam go na koncercie. ni znalam go ale byl moim idealem, a potem drugi raz go zobaczylam bedac z kolezanka w klubie. okazalo sie z mielismy wspolnych znajomych.. no i tak sie zaczela....

Gość Bedouin Girl
w moimorzypadku yla to ilosc od 1wszego wejrzenia.... od 5 lat jestesmy raze, nigdt nie zerwalismy ze soba...

na imprezie.podszedl do mnie jego kolega z nim.to jego kumpel zagadal.ale rozmawialam z nimi 2 .milo sie rozmawialo.wymienilismy sie nr tel zeby umowic sie na impreze....i tak sie zaczelo