Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opalanie

krem do opalania

Polecane posty

Gość opalanie

jakich kremów do opalania używacie,jaki waszym zdaniem jest najlepszy??

Najbardziej lubię Solar Expertise z L\'Oreala, do twarzy i dekoltu mam filtr 50+, czyli bloker, a do ciała filtr 15:) do tego stosuję regularnie krem Nutri Bronze do twarzy, żeby nadać kolor:) używam go mniej więcej raz, dwa razy w tygodniu:) czasem stosuję też Nutri Bronze do ciała, ale rzadko. Dzięki takim kosmetykom jestem w efekcie ładnie i bezpiecznie opalona, i serdecznie polecam Ci taki zestaw:) opalam się w ogrodzie od maja do września właściwie w każdej wolnej chwili, minimum dwa popołudnia w tygodniu, a nie mam żadnych zmarszczek, a nawet ich początków:) nie oszczędzam na filtrach, smaruję nimi buzię mniej więcej co półtorej godziny, ciało trochę rzadziej. Aha, i opalam się zawsze między 15 a 19, nigdy wcześniej!! Wcześniej słońce jest niestety zabójcze:( ale po południu - relaks z książką lub gazetą pod drzewami to jest to:) nawet uczy mi się najlepiej na powietrzu:)

Gość oliwkiii
ja używam tylko oliwki super chwyta słońce

Gość ale oliwka nie ma filtrów
więc na dłuższą metę opalanie na oliwkę szkodzi skórze

Gość annannnnnna
ja uzywam Nivea i jestem zadowolona miły zapach,fajna konsystwncja,nie pozostawia tłustej skóry ale dobrze chroni

Gość agulka 543
ja tez nivea summer beauty,jest super icena przystępna ok 13zl

Gość ziajka z filtrem 50
:D

Ja przeważnie z Kolastyny. Jak byłam w Hiszpanii to miałam z faktorem 6, a tak to 3..Teraz właśnie zamierzam sobie kupić olejek do opalania, tylko muszę jakiś znaleźć :) Ale chyba też z Kolastyny kupię :)

Posiada filtry UVA i UVB. Nigdy mnie jeszcze nie spiekło na czerwono, nigdy mnie nie piecze ani nic. Więc po co mam używać większych. Skórę mam ładną, nie przesuszoną. Nie schodzi mi skóra chwyta mnie na ładny brązowy kolor. Więc używanie wyższych filtrów jest zbędne.