Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

zapalenie zatok - czy ktoś chorował? mam pytanie

Polecane posty

choruje od tygodnia i teraz boli mnie cała głowa zarówno przy pochyleniu na dół jak i do góry.. czy to są jest zapalenie zatok? jak lekarz diagnozuje zapalenie zatok?

Gość kompetentna osoba
Lekarz tam swoje wie, jeśli nie masz zaawansowanego zapalenia wystarczy sobie kupić "Ibuprom Zatoki" jeśli masz zaawansowane zapalenie konieczne będzie przeczyszczenie... Ja często mam zapalenie zatok, ale tylko raz miałam przeczyszczenie

ja już tydzień choruje na krtan i tchawice, potem mi doszedł straszny katar, a od wczoraj mnie okropnie boli głowa właśnie przy jej pochylaniu i podnoszeniu.. wiec moze to byc jakies powikłanie.. zastanawiam sie jak lekarz pierwszego kontaktu bada zatoki, tzn skad wie ze to zatoki? wtedy sama moze sobie sprawdze co to? chce już wrócić do pracy, ale nie wiem czy nie lepiej udać sie do lekarza.. bo jak to zatoki + krtan z tchawicą jeszcze niewyloczone..

Gość kompetentna osoba
Hmm..Nie pamiętam, jak bada, ale często po chorobach występują bóle zatok. I to ,co opisałaś czyli ból gdzy się schylasz i podnosisz to właśnie bóle zatok. Chapnij sobie Ibuprom Zatoki i będzie OK:)

dzięki za odp. ja miałam może raz w życiu zapalenie zatok