Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczka_20

Jasny chłodny brąz.

Polecane posty

Gość laleczka_20

Jaką farbką osiągnę taki kolor..;)? Zależy mi , żeby nie było w nim rudosci ani czerwoności;) No i zeby nie był czarny ;) Znacie jakieś farbki które wyczarują mi na włosach takie cacko;)? Aaaaa własnie ;) Co myślicie na temat farby Excellence Loreala , Jasny brąz 5 ? Może on będzie bez przebłysków rudego;>?

Gość ggg_000
up up Też jestem ciekawa jaką farbą można uzyskać taki kolorek.

Gość Fryz
cieżko ocenić jaką farbe powinnaś użyć.. bo nie widac jaki masz kolor wyjściowy;/ czy masz pasemka, czy balejage, czy odrosty itp Jeżeli masz włosy naturalne i podoba ci się brąz to zawsze wybiera się odcień o ton jaśnijeszy od zamierzonego na opakowaniu, żeby nie wyszły za ciemne

Gość samotna_suczka_124
najlepiej uzyj 2 farby podam przepis na ten kolor jednak mosisz wyslac jakie te wlosy sa ale mozesz zawsze sprobowac no to uzyj jedna farbe w formie tabletki i jedna w proszku razem i oczywiscie o 1 ton jasniejszy kolor czyli 6 ten kolor sama probowalam super wyglada z zcieniowanymi wlosami albo kreconymi aaaa kupisz to w salonach kosmetycznych a w garnier w proszku praktycznie w kazdym sklepie//hehe

Gość missde
Polecam Alfaparf Evolution of the Color ( farba) lub Alfaparf ColorWear nr 5.1 -na włosach blond, naturalnych lub rozjaśnianych wychodzi idealnie.Chłodny brąz wyjdzie tez po nalozeniu koloru czarny tonera ColorWear-gdy po kilku myciach sie zmyje.Jeżeli włosy posiadają ciepły kasztanowy odcien, najlepiej bedzie sciagnac kolor ( ja uzywalam farouk blondest blonde) i nalozyc farbe ( 3%)-jednak dopiero po ok.2-3 dniach i kilkakrotnym myciu ( włosy trzeba "wypłukać" z pozostałości koloru ).Mi wyszedł ładny chłodny odcień brązu, włosy zdrowe i błyszczące.Ze wszystkich farb jakich używałam ( nawet farouk, który oferuje podwójne popielate)-ta farba daje najlepsze efekty.Aby pozbyc sie kasztanowych odcieni, mozna tez spróbować nałożyć najpierw , których z odcieni blond irys ( z refleksami fioletu)-fajnie neuralizuje odcienie czerwone-i dopiero potem 5.1.

Gość a ja a ja polecam
saszetka orzechowy brąz firma marion cena 4 złote rezultat olsniewający i nie niszczy jak farba efekt super utrzymuje się do 8 myć