Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelkaa84_łódź

Niepokoi mnie to

Polecane posty

Gość Amelkaa84_łódź

11 maja miałam ostatni okres. 24 spałam z moim nazeczonym bez zabezpieczenia. wyliczyłam, ze 8 czerwca powinnam dostac okres, ale.... Od piatku (30 maja) bardzo boli mnie dół brzucha. Do tego jajniki mnie strasznie kłują. Zwłaszcza lewy. sutki sa o wiele wieksze, nie bola ale sa takie sterczace. W ten weekend miałam uczelnie. Niestety nie zostałam na zajeciach bo zemdlalam w sobote w szkole. (nie wiem dlaczego- wyniki badan mam dobre). Wrocilam do domu i cala sobote i niedziele przespalam. I czuje, ze znow jestem zmeczona. Opocz tego nie mam zadnych dziwnych objawow... Moze jeszcze to, ze jesli czuje jakis zapach to zaraz mam ochote zzeby to zjesc... Mysle sobie ze to chyba nie jest mozliwe zeby po tygodniu odczuwac dolegliwosci ciazowe?? I druga sprawa- kiedy mozna zrobic test? Dopiero w dniu spodziewanej miesiaczki, czy mozna troche wczesniej?? Dziekuje pieknie za odpowiedz! Pozdrawiam!

Gość ......b
ja miałam objawy już 3 dni po, tzn b szybko urosły mi piersi i tak jakoś "czułam" co kobieta to przypadek :) Zrób test to będziesz pewniejsza one szybko wykrywają

Gość test w dniu spodziewanej
@ (jeśli cykle masz regularne, jeśli NIE, to w dniu najdłuższego z cykli z ostatnich 12-tu miesięcy) aby mieć 100% pewności możesz iść jutro zrobić test z krwi beta hcg

Gość nakręcasz sie zbytnio
a wytrysk był do srodka ?

Gość ......b
"jeśli cykle masz regularne, jeśli NIE, to w dniu najdłuższego z cykli z ostatnich 12-tu miesiecy" ja mam bardzo nieregularnie. i gdybym miała czekac to po 3 miesiacach bym mogła go zrobić:P.Można wcześniej go zrobic już po 6 dniach wykrywa ponoć. ale fakt krew najpewniejsza

Gość Amelkaa84_łódź
Był do srodka. Tej nocy kochalismy sie 3 razy. Nie nakrecam sie tylko sie zmartwilam. Pierwszy raz mi sie zdarzylo, zebym zemdlala. Zawsze bylam okazem zdrowia. A cykle mam regularne 28-29 dni.

no to nie ma problemu, zrób w dniu spodziewanej @ albo jutro betę

Gość ......b
daj znac co wyszło.:) A gdybyś była to dobrze?

Gość krótkie pytanie mammmmmmmm
chcesz być w ciązy czy nie?

Gość alicjaaaa
może to by ciąza...

Gość Amelkaa84_łódź
Szczerze?? Bardzo chce. Mam 24 lata, za 2 tyg obraniam prace magisterska... i moge rodzic :) Tylko dziwi mnie to, ze moge miec tak szybko objawy...

Gość ......b
mówie co kobieta to przypadek . Ja mam obrone na jesień. jestem w 7mym tygodniu. okres mialam 13 a zaszłam jakos 25 tylko innego miesiaca. jakos to podobnie brzmi... ;)Dodam ze nieplanowany przypadek to był, no ale.... Daj znac jak testy wyszły

Gość Amelkaa84_łódź
Bo gdybym teraz zrobila test sikany to raczej by jeszcze nic nie pokazał.. ?? przepraszam, ze tak sie dopytuje ale nigdy sie tym nie interesowałam ;) Wiec wole sie dopytac juz doswiadczonych kolezanek ;)

Gość ty sobie mózg naśliń
jestes w ciąży,zrób jutro rano,na czczo tescik.Zdrowego bobasa zyczę 🖐️

Gość ty sobie mózg naśliń
test sikany powinien juz wykazac ciąże:)

jeśli teraz zrobisz test, to szanse na to, że wyjdzie WIARYGODNY są naprawdę niewielkie pewność może ci dać jedynie test z krwi beta hcg

Gość Amelkaa84_łódź
Dodałam juz watek do ulubionych takze napewno dam znac... 13 okres 25 zaszłas...oj bardzo podobnie bardzo... ;)

Gość test sikany już wykaże
smialo zakup w aptece i jutro zrob

Gość Amelkaa84_łódź
Wybiore sie w takim razie we wtorek na bete. I zobaczymy. Test jeden ciazowy w domu mam, ale jesli to za wczesnie to wtakim razie nie bede go jeszcze robic....chyba, ze z ciekawosci ale nie chce sie rozczarowac, kiedy np. w dniu spodziewanej miesiaczki wyszedłby pozytywnie. Chhociaz moja znajoma opowiadała mi, ze nawet u ciezarnych czesto test wykazywał brak ciazy chociaz kobiety byly juz w zaawansowanej ciazy :/

Gość ......a
zrób bete w takim razie bo to 100%. A co tych sikanych to robiłam dwa. Pierwszy jakoś 5 dni po i wyszedł negatywnie.Choć powiem że byłam baardzo zdziwiona bo jakoś czułam ze jest inaczej( dziwne uczucie.......) Następny prawie dwa tyg poźniej no i juz w sumie wiedziałam że to dwie kreseczki będą i były;)

Gość Amelkaa84_łódź
9 dzien po stosunku. Okres powinnam dostac 8 czerwca. Nie wytrzymałam i zrobiłam dzis test. Druga kreska blada. Mozliwe, ze wykryl tak szybko? A moze to jakis blad? Jestem w pracy i wciaz o tym mysle. Nie potrafie sie na niczym skupic... :(

Gość hhjhy
Testy sie nie myla w te strone, wiec graatuluje:) ja mam okres dostac 9 czerwca, ostatnia @ 13 maja, a stosunek 28 maja, wiec czekam, ale nie czuje poki co zadnych objawow.

Gość Amelkaa84_łódź
Dziekuje ale jestem pelna obaw. Nie chce sie cieszyc zbyt szybko by sie nie rozczarowac, ze to nie jest jednak ciaza :(

Gość Gratulacje
Lekkiego porodu i tłustego bobaska:)

Gość Amelkaa84_łódź
Oj dziękuje. Jednak w srode wybiore sie na bete. Bo wiecie naprawde jest to dla mnie dziwne, zeby tylko po paru dniach po stosunku test wykrył ciaze. Tym bardziej, ze naczytalam sie, ze testy wychodza dopiero w dniu spodziewanej miesiaczki co i to nie zawsze wychodzi.

Gość ......b
No to gratulacje moją droga :D To wcale nie dziwne że już wykrył, bo one dość czułe są .A kreska blada bo to wcześnie jeszcze . Jak zrobiłabys później to powinna być już wyraźniejsza. A co to krwi to też bym zrobiła na Twoim miejscu :) W sumie powinno sie je robic w dniu spodziewanej miesiączki , bo to pewniejsze wtedy. Uzbrój sie w cierpliwość :)

Gość Amelkaa84_łódź
Tylko wiecie co? Bardzo bola mnie jajniki i dół brzucha. Dzis jechałam samochodem, siedzialam i jak mnie dzgnęło :/ Dobrze, ze akurat stałam na swiatłach... Martwie sie czy to normalne... Wizyte u ginekologa mam dopiero za lekko ponad tydzien.. Piersi mnie strasznie swedza. I kupiłam dzis banany. To dziwny objaw bo bananow nienawidze. A dzis mialam na nie ochote... hihihi... Pozdrawiam!

Gość ......b
i co ? robiłas test z krwi?