Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snaja

Długie włosy na rękach /

Polecane posty

Gość snaja

witam wszystkich niestety ale pare lat temu zgolilam wlosy na rekach i teraz mam dlugie chyba ze 2 cm i sa okropne :/ nie moge przez nie wychodzic na dwor w krotkim rekawku kilka razy nawet sie poplakalam!! pomozcie, co moge zrobic by moje wlosy nie byly dlugie tylko staly sie krotsze? moze uzyc wosku??

zgalaj je kiedy odrastają tak jak włosy na nogach:) po co robić problem z czegoś co wcale nie jest takie straszne

Gość snaja
ale po depilacji sa jeszcze bardziej dluzsze;/

Gość snaja
pomylio mi sie, nie po depilacji tylko po goleniu, przepraszam za blad

Więc jeśli po goleniu są dłuższe to je depiluj depilatorem. U mnie to zalezy, w sumie nie pozwalam im za bardzo odrosnąć także nie wiem jaki to jest z nimi teraz. czasami je golę, czasami depiluję to zalezy czy mam czas na depilację, czy też nie mam czasu i szybciutko pozbywam się tych włosów maszynką. Ale po depilacji są słabsze i cieńsze

Gość mylisz się
golenie nie ma wpływu na włos, na jego długość, grubość czy kolor!! Dziewczyny kiedy to zrozumiecie!! Jest to mit jużdawno obalony!! Możesz golić, ja goliłam wiele razy i zawsze odrastają takie same jak były!

Gość mylisz się
ja tez gole włosy na rekach i wyrastaja takie same i nie szybko ale na nogach to co innego

Gość oooooooooooooooooooooooooo
co za debil sie podszywa?

Gość już nic teraz na to nie poradz

ja kiedyś miałam dugie na rękach i kręcone o zgrozo i jak zgoliłam a było to baaaaaaardzo dawno temu to mi odrosły słabe i niewidoczne.I nie ma tu chyba reguły , nie wiem dlaczego tak sie stało ale jestem zadowolona