Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiasta

Farbowanie podczas okresu

Polecane posty

Witam :) mam mały dylemat.. na jutro umowilam sie u fryzjerki na farbowanie a wczoraj dostalam okresu :( wiem ze na ten temat bylo duzo pisane ale mi chodzi o to : od czego zalezy czy farba chwyci czy nie..tzn nie ktore dziewczyny mowia ze im podczas okresu farba nie chwyta albo wychodzi dziwny kolor a natomiast inne mowia ze nawet nie zwracaja uwagi czy farbuja podczas okresu czy nie bo zawsze wychodzi im taki sam kolor. no i ciekawa jestem czy sa jakies objawy tego ze moze mi wyjsc kolor badz nie ??

Gość AAAAAAAAAla
ja szczerze nie wiem jaka jest ta zaleznosc :/

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmji
to Nie chodzi o kolor!!!!!!!!!!!!!! POdczas okresu twoj organizm jest oslabiony dltego duzo kobiet nei robi wtedy farbowania bo wtedy wlosow napewno po farbie wyjdzie wiecej:)

Gość brunonka
Jedyne co możesz zrobić to wypróbować na sobie. Nie ma niestety innego sposobu aby się przekonać jak to działa na Ciebie. Bezpieczniej jest nie farbować w czasie okresu bo jednak u wielu kobiet kolor totalnie nie łapie.

zastanawiam sie wlasnie co robic ale chyba faktycznie bede musiala zarezykowac..mam nadzieje ze na mnie okres nie bedzie mial wplywu..sadze tak bo w sumie ja bardzo dobrze go znosze tzn bez zadnych bóli itp.. jak mi pare wlosow wypadnie to nic sie nie stanie bo i tak uwazam ze mam za geste wlosy :/ w sumie to i tak chce zrobic tylko pasemka to tam wiele wlosow nie wypadnie ;) tylko jeszcze sie zastanawiam czy od spodu sobie nie wlnac brazu ( naturalnie jestem blondynka) a od gory zrobic pasemka zy tez lepiej pozostac przy samych pasemkach:/ musze sie szybko zastanowic

dzwonilam teraz do mojej fryzjerki i przelozylam farbowanie na czwartek..ona mowi ze raczej nie powinno byc komplikacji ale lepiej zafarbowac wlosy pod koniec okresu niz na poczatku