Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apokalipsaaa

Gdzie sa prawdziwi mężczyźni?

Polecane posty

Gość Apokalipsaaa

Pewnie zaraz chmara rozwścieczonych panów się rzuci na mnie, plując coraz to bardziej wyszukanymi wiązankami, ale spójrzmy na dzisiejszych facetów. Nie ma juz prawdziwych facetów, a jeśli są, to już zajęci, bądź zostało ich niewielu. Oczywiście tez nie wszyscy zajęci są prawdziwi, niestety. Drodzy panowie, posiadanie penisa w dzisiejszych czasach, jeszcze nie robi z was mężczyzn. Zbiera mi sie na wymioty, jak obserwuję ilu maminsynków, frajerów, facetów \" o boże jak mi źle, nikt mnie nie kocha\" , psycholi jest w naszym społeczeństwie. Owszem kobiety równiez stały się smiałe, nawet przejeły role męskie i niektóre zaczęły byc chłopczycami, niektóre stały sie zbyt wulgarne. Ale gdzie sa prawdziwi mężczyźni, na których mozna liczyć, liczyc na ich oparcie, którzy nie pytaja się \"mogę cie pocałowac?\" tylko to robią, którzy nie przesadzają, nie pysznia się, wiedza jak się zachować. No dalej, a teraz mnie pogryźcie, kobietom taki bunt nie przystoi, powinny cieszyć się z zaplesniałych grubasów, którzy siedzą w domu z pilotem w ręku :) Ochyda

Gość brigitte..000
mężczyźni, na których mozna liczyć, liczyc na ich oparcie, którzy nie pytaja się "mogę cie pocałowac?" tylko to robią pierdoło nie wiesz , ze face tego nie robi , bo moze zostac posadzony o molestowanie ? ALbo laska juz z nim sie nie umowi jesli bedzie nachalny

Gość brigitte..000
A zajeci wcale nie sa najfajniejsi . GDyby tak bylo nie widzielibysy pijanstwa w malzenstwach czy zdrad .

Gość brigitte..000
casanova byl prawdziwym mezczyzną

Gość Apokalipsaaa
nie czujesz blusa brigitte :) Gdyby mnie facet pocałował, bez zadnego "czy moge" to na pewno mogłby liczyc na dalsze spotkania:)

Gość ofe rma
w Samoobronie

Gość nastęna sfrustrowana
równouprawnieniem z głową napchaną literackimi mitami które nigdy nie były prawdziwe. Przykre

Gość benefix
dzisiaj to aż strach podejsć do kobiety bo albo narobi krzyku albo wyzwie faceta od zboczeńców albo się poczuje molestowana :(

Gość zl
panie napewno niejeden taki znalazł sie obok was , lecz kobiece nie zdecydowanie i szukanie dziury w całym popycha was w strone bandziorów :)

Gość Apokalipsaaa
Ba, wszystkiemu winne jak zwykle kobiety :] Nie wiedziałam, ze taka ze mnie poetka , która ma głowe napchana wierszami, ale dziekuje, jakos nie wielbie specjalnie poezji.

Gość ofe rma
" Oferma kope lat Wyczuwam Twój optymizm jak zawsze " a pozdrawiam serdecznie 😘

Gość alojza
Nielatwo jest dostrzec ksiecia w tlumie:)) A jak sie go juz zlapie trzeba o niego dbac a nie kazda potrafi.

Gość zl
jarek z pewnoscia nie jest ksieciem, a ksiaze czesto chodzi w oslej skórze :)

Gość atrament
Jarek_84 , pamiętaj o mojej ofercie za podroby :)

\"Gdyby mnie facet pocałował, bez zadnego \"czy moge\" to na pewno mogłby liczyc na dalsze spotkania\" Każdy facet ? :)

Gość Apokalipsaaa
szczególnie taki który wcześniej zajadła by się kebabem z podwójną porcją cebuli 👄

Gość Apokalipsaaa
Jarek_84 (jarek_84@notowany.pl) autorko, to, że jesteś pasztetem i nikt Cię nie chce, nie znaczy, że faceci są sztuczni... może pora schudnąć? Mój drogi. własciwie to sama uwazam siebie za ładna dziewczyne, dbam o siebie, sadze tez, ze nie jestem gruba, własciwie to przydałoby sie przytyc, waze 55 kg. Moze pora przestac byc nadetym idiotą i spojzec troche w lustro? Zreszta moze nie patrz, sam teraz pokazałes, ze własnie jestes frajerem o których mówiłam :]

Gość Ju............................
"Ale gdzie sa prawdziwi mężczyźni, na których mozna liczyć, liczyc na ich oparcie, którzy nie pytaja się "mogę cie pocałowac?" tylko to robią, którzy nie przesadzają, nie pysznia się, wiedza jak się zachować." Pewnie u boku prawdziwych kobiet.

wiec jak własciwie jest z tymi ksiazetami ktorzy gdzies czaja sie obok udajac zebraków jak z tymi ktorych porzuciłyscie niedoceniajac ich staran znudzone problemami dnia codziennego??

Gość ...wyjątki ze wściekłości...
jaki pseudonim a jaka treść nie ma tu nic czego jeszcze nie było...żadnego wyjścia poza realny codziennie widziany świat "Częstość zespołu Klinefeltera ocenia się na 1:500 męskiej populacji" czyli cholernie dużo...chociaż fakt że nie jest to jakieś bardzo wielkie posranie się chromosomów...a co z resztą...gorszych przypadków...genetycznych...hormonalnych...psychicznych...zdrowotnych...wyglądowych... właśnie że za mało jest psycholi... wszyscy są zwyczajni...stoją codziennie w korakch w nijakich samochodach nie jestem emaptyczny altruistyczny...nie przejmuję się losem obcych mi ludzi ale jak masz frustrację na brak cudów to zakładaj tematy z jakims większym wykopem

Gość bo to pierwszy raz
ostatni facet, który nie zapytał czy może tylko chciał się zabrać do całowania wylądował na glebie z krwawiącym nosem :P mnie może całować/dotykać tylko ten, któremu JA pozwolę i koniec. naprawdę miarą męskości jest dla kogokolwiek pchanie się z jęzorem i/lub łapami?? dżizas!

Gość ofe rma
bardzo jesteś dzielna. a co by było gdyby on zechciał zareagować tak samo?

chyba raczej ohyda... nie znoszę kobiet, które nie znają ortografii... nic dziwnego, że żaden prawdziwy facet Cię nie chce.

Gość gdzie sa prawdziwe
kobiety?????????????? odp

A co jest tak strasznie niemęskiego w pytaniu "czy mogę cię pocałować"?

Gość ic spac babo
gdyby kobiety byly takie jak kiedys tzn kobiece delikatne to i faceci byliby męscy bo nie mieliby nawet wyboru

Gość zl
facet jest albo meski albo nie ,cwaniaki lub zwykłe cipcie to nestety dzisiaj standard i nie zalezy to od tego jakie sa kobiety... puki co jestem sam bo ne trafiłem na odpowiednia partnerke a i całowac sie z pierwsza lepsza nie mam zamiaru

Gość Apokalipsaa
facet - a ja nie znoszę czepialstwa się na siłę. Brawo, w całym moim poście znalazłeś 1 błąd. Zacznij doszukiwać się jeszcze ogonków od "ę" i "ą" oraz brakujących kropek i przecinków, strasznie mi wstyd. gdzie są prawdziwe - są jeszcze takie, wystarczy sie rozejrzeć. Gicior - nic, to był przykład, chodzi mi o mężczyzn, nie potrafiących się wiecznie znaleźć w określonych sytuacjach. ic spac babo- po części to prawda, ale to samo możemy powiedzieć my, kobiety o facetach.. zl - dokładnie :)