Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KlauDDynka69

KRAKÓW

Polecane posty

No więc, nie wiem gdzie mam napisać więc piszę tu.. Może ktoś go zna, przypadkiem a jak nie to trudno.. No więc ma na imię Kuba [tego nie jestem pewna, jedynie na 80%], ma kolczyk w brwi od pół roku ponad..lewej..Mieszka w Krakowie i był w Energy 2000 w kwietniu na Kings Of Hardstyle.. Lat 21, ciemna karnacja, ciemne krótkie włosy.. prosił mnie o numer kom a ja mu głupia nie dałam nie wiem czemu.. Zna ktoś kogoś pasującego do tego opisu.. eh...

Gość ic spac babo

Gość petrunia
mam kuzyna w krakowie spytam sie go bo on to bywalec klubow.

Gość anarczyk
to musi być mój wacek !

Gość petrunia
a na kiedy mam to zrobic?

Gość petrunia
teoretycznie moge nawet teraz bo raczej watpie by spal.

Gość petrunia
napisalam sms, na razie nie odpisuje. Tylko ze moj kuzyn ma 28 lat wiec troche mala szansa by znal kogos kto ma 21 lat. Ale mimo wszystko napisalam.

Gość petrunia
Moj kuzyn nikogo takiego nie zna. Zna jakiegos Jakuba ale jest w jego wieku. Powiedzial, ze moglby sie popytac ale musialby wiedziec cos wiecej gdzie studiuje czy pracuje by wiedziec gdzie sie pytac.

no właśnie w tym problem bo gdybym to wiedziała to bym go już znalazła..ehh..No ale nic dziękuję za pomoc :*

Gość petrunia
prosze. Bedzie co bedzie. trzeba wierzyc w przeznaczenie. pomysl sobie ze jak ja poznalam mego meza to najpierw widzielismy sie na jakims filmie, ale wtedy nie zwrocilismy na siebie uwagi a potem wpadlismy na siebie w pubie i tak juz zostalismy:))

Ja już w nic nie wierzę. Dziś zakończyłam mój ponad 3 letni związek. Po prostu chciałam znaleźć tego chłopaka bo wydawał mi się bardzo fajny i nawet w miarę "kumaty"..

Gość petrunia
Przykro mi bardzo, ale na pewno kogos spotkasz albo tego Kube albo mulum innych fajnych facetow.

Mam nadzieję.. Najgorsze jest to..że mój facet..tzn mój były facet mieszka 3 bloki ode mnie i pewnie ciągle go będę widywać..