Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zl

czy kobieta powinna sie szanowac? czy sex z innym przekresla powrót??

Polecane posty

Gość zl

dokładnie chodzi o to ze wiele kobiet nieszczesliwych ma, mialo wielu partnerów niestety czesto okazuje sie ze to były pomyłki i kiedy wreszcie trafiaja na tego własciwego wiadomo juz ze całe mnóstwo byłych facetów wlewało w nie swoje nasienie, czy to czasem nie aby obrzydliwe?? czy to nie rzutuje negatywnie na kolejne zwiazki??a gdzie szacunek dla samych siebie i chrzescijańskich zasad??(kazde usprawiedliwienie tworzy własna filozofie)

Gość hehe ale ubaw
powiedz coś o sobie zł, to może być intrygujące. ile miałeś kobiet i ile spermy w nie wlałeś zanim doszedłeś do tych wniosków?

Gość zl
zdziwiłbys sie tylko 2,zone i narzeczona i zadnej nie zoistawiłem dla jakiejś suki

Gość hehe ale ubaw
zdziwiłem się bowiem to były aż dwie, a śmiesz pouczać prostaczków :classic_cool:

Gość zl
jesli sie za takiego(ą) uwazasz.. nikogo nie pouczam , pytam tylko o zdanie...

Gość hehe ale ubaw
moje zdanie już znasz, wlewasz spermę w dwie, a pouczasz innych, że mają być czyści. lecz się! :classic_cool:

Gość zl
ty cyba jestes niereformowalnym głupkiem, nie pouczam pytam o zdanie!! osle

Gość zl
a ty w ile wlałes sperme??a moze wlewali w ciebie bo niewiem z kim mam do czynienia

Gość hehe ale ubaw
masz moje zdanie, a tak naprawdę nie wierzę, że wlewałeś tę swoją spermę łosiu, tylko w te dwie :P kobieta nie może się szanować przy takim jak ty. bo już jest zaspermowana na amen:classic_cool:

Gość hehe ale ubaw
ja wlewam i nie pytam jak sa chętne :P

Gość Ju............................
Zawsze można wlewać spermę w gumkę albo na twarz.;)

Gość hehe ale ubaw
ale w gumkę, to jednak nie to samo, Ju :)

Gość zl
wiec nie mamy o czym rozmawiac( chrzscijanskie zasady- koń by sie usmiał)

Gość hehe ale ubaw
ty i te zasady? to jakieś nieporozumienie :D

masz kompleksy, że one miały a ty nie... głęboko boli cię twoje niewielkie seksualne doświadczenia, tylko dwie partnerki... podkopuje to poczucie twojej męskości i dlatego czujesz wstręt do kobiet o bogatym doświadczeniu a tak naprawdę brzydzisz się sobą bo nie spełniłeś się w kulturowej roli jurnego samca :D 🖐️

Gość zl
no prosze konstruktywna krytyka o samców bez zasad ...czujecie sie gorsi.. nie musze niukomu tłumaczyc co i dlaczego jak i jak długo, temat raczej dla ludzi ktorzy maja cos rzeczywiscie do powiedzenia a nie dla lozy szyderców i nikogo nie przekreslam

Gość hehe ale ubaw
a ja wygrałem ->>>>> i ty mu wierzysz, że tylko dwie? w internecie mozna napisać wszystko, a jaka jest prawda, wie tylko on. jak dla mnie to on nawet nie jest facetem bo facet pisze z grubej rury, a nie jak nieprzystępna panienka na wydaniu :classic_cool:

Gość czemu tu
jest tak h***wo nudno ..lepiej sie nie szanować i nie wracac oczywiscie to szanowanie sie czy nie to wg nieszcxzęsliwego zl

"kazde usprawiedliwienie tworzy własna filozofie" po co pytasz,skoro dyskusje usilujesz ustawic najwygodniej dla siebie..? poza przestepstwami nic w seksie nie ma obrzydliwego,a kazdy go zamyka w granicach jakie mu odpowiadają... Dla kobiet kazdy partner to nowe doswiadczenie i tyle z tego zwiazku ma szacunku dla siebie ile sama z takiego zwiazku wyciagnie... a religii do seksu nie mieszaj,w XXI wieku taki poglad do kompromitacja :o reasumujac,chciales sie pomadzrzyc,pierdolnałes coś,ale chyab dzis słońce dobrze Ci pojechelao po czaszce i nie przemyslales do konca mysli.

Gość zl
spierdolony obraz dzisiejszego chrzescijanstwa,, wstyd

Gość hehe ale ubaw
zgadza się, przedłurzacz :classic_cool:

Gość zl
jałowa rozmowa z ludzmi (???) bez zasad

Gość zl
i to mie przeraza

Gość zl
bo zyje w tym zbluzganym swiecie- niestety

Gość hehe ale ubaw
a gdzie były twoje chrześcijańskie zasady, kiedy ospremiłeś dwie kobiety(hehe, koń by się uśmiał, że dwie), jak to zarzutowało na twoj kolejny związek, łosiu?

spie**olony obraz dzisiejszego chrzescijanstwa,, wstyd - widzęze i malarstwem sie interesujesz...:-p nie moralizuj nie tragizuj,kobiety sobie swietnie daja rade bez sędziów,wpedzisz sie tylko w obsesję.