Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzosmutna

Czy to zrada, co robić?

Polecane posty

mąż po 20 latach małżeństwa normalnego i szczęśliwego jak sam mówi , spotyka się z inną kobietą , poznał ją przypadkiem i mówi że poczuł coś takiego,że musi się z nią spotykać ale kocha także mnie i dzieci , ale chce się spotykać z tą osobą , przyznał się przyparty do muru po moich podejrzeniach , co ja mam robić ja bardzo go kocham nie wyobrażam sobie życia bez niego ale jestem pełna złości i nienawiści jak mógł takie coś zrobić ale on chce być ze mną , pogubiłam się w tym wszystkim nienawidze tej kobiety , jestem załamana ....

Gość etam jaki problem
zrobcie trojkacik a zapewniam bedzie HOT

Ja uważam że z jego strony nastąpiło zauroczenie skoro twierdzi że Cię nadal kocha !!!jeżeli tak jest to nie potrwa to długo , a TY zrób się całkowicie obojętna do niego ! nie naskakuj mu i staraj się jaknajwięcej wybywać z domu bez tłumaczenia się!!!jak kocha to wróci!!!nie obwiniaj tamtej kobiety ! bo wszystkiemu winni są mężczyżni i zaominaja czy dla niego przez 20 lat byłas i co mu dałas i co stworzyłaś!!!życzę powodzenia i pozdrawiam !!!!!!!!!!!!!

Okarze się czy to miłość ! czy tylko za uroczenie!!!! Założę się że nowa partnerka jest od Ciebie młodsza ale nie znaczy to że ładniejsza!!!!a mąż przechodzi kryzys tzw. wieku djrzałego!!!

Gość lonata
mysle ze jak załozysz jeszcze 50 takich samych watków na kafe w róznych działach to juz to nie bedzie zdrada...

Gość MASZ RACJĘ - TEŻ TAK MYŚLĘ