Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemmmm

intymny problem...

Polecane posty

Gość problemmmm

tydzień temu kochałam się z chłopakiem,po trzech dniach zaczęłam odczuwać swędzenie okolic intymnych,tak jakby przy wejściu do pochwy.... co to może być? Przejdzie samo czy raczej powinnam iść do lekarza? :(

najprawdopodobniej zapalenie grzybiczne samo nie przejdzie

Gość odczekaj jeszcze i potem idż

Gość Atyowoak
Niekoniecznie grzybek. Może być zwykłe podrażnienie. Lub inna infekcja. Stosuj maść Clotrimazolum i probiotyk Lacibios Femina. Jak nie przejdzie po kilku dniach --> lekarz.

Gość gulka obłoczna
jak do tego swędzenia dojdą upławy w postaci serka to grzybica i samo nie przejdzie trzeba koniecznie do lekarza, opcja cltrimazol, lacibios femina i np tantum rosa do odmywania ew vagosan) jest ok, ale tylko przez niedługi czas, bo ja nie ma poprawy to serio trzeba z tym biec do ginka, żeby nie było gorzej.

Gość qrówka
podraznienie albo poczatek infekcji, jak nie przejdzie to do lekarza

Gość phe phi
idz kibeto do lekarza jak Cię swędzi, po co masz się potem meczyć z jakimś grzybem, jak się okaże u gina, ze grzyba nie masz to ci da jaką maśc łagodzącą czy coś w ten deseń ,ale lepiej dmuchać wg mnie na zimne, poza tym po stosunku dobrze jest się podmyć jakis łagodnym środkiem z kwasem mlekowym, i łykać tak jak ci laski piszą probiotyki (tu z tych do łykania to lacibos femina jest wymieniony widze), bo jak nie będziesz dbać o ilość pałeczek kwasu mlekowego i odpowiednie ph w pochwie to serio wylądujesz u gina z grzybem