Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze poradzicie dobre kobiety

depilator

Polecane posty

Nigdy nie mialam. Rozne metody depilacji stosowalam. Chcialabym kupic depilator. Nie stac mnie na jakies super wypasione... Nie chcialabym jednak jakiegos badziewia totalnego./ Czy bylybyscie w stanie poradzic na co sie zdecydowac, tak w granicach 100zl... Bo sie nie moge zdecydowac 😭

Nie, no oczywiscie wiekszosc wspolczesnych kobiet wydaje 300zl na depilator ;) Bylam ostatnio w sklepie i widzialam co najmniej 3 depilatory w cenie nizszej od 100zl i jeszcze pare w cenie niewiele wyzszej, pare tez bylo takich z wyzszych polek. Wiec wiem ze sa takie. A zestaw maszynek do golenia moze kosztowac ponad 100zl :P

jakis model konkretny? Widzialam chyba takiego Philipsa, cos kolo 80zl kosztowal.

Gość ja Ci proponuje
najpierw wosk i sprawdź czy Ci włsoki nie będą wrastac, bo jeśli będą to nie opłaca się depilatora kupowacc..

wyrywam penseta, wiec i tak wrastaja troche... A czemu sie nie oplaca? Co za roznica czy penseta czy depilatorem? Strasznie duzo czasu zajmuje ta penseta i nie nadazam za nimi :O

Gość krishna
ja polecam philipsa satinelle- koszt własnie ok 100zł

Gość dka
też mam philipsa satinelle, wtedy kosztował jakos 120 zł, teraz myśle że ok 80. zadowolona jestem bo ma więcej pęset niż brauna i szybciej sie nogi depiluje

w Sredniowieczu nie depilowali nog :P Ok, dzieki, to bedzie ten Philips :D

Gość dka
chyba że jesteś bardzo wrażliwa na ból to moze lepszy bedzie brauna bo wyrywa mniej włosków za pociągnieciem, ale wydaje mi sie że do bólu mozna sie przyzwyczaić. na początku jak włosów jest dużo i są grube to boli cholernie, a juz pozniej praktycznie nic nie czuć. udanych zakupów :)

Dzieki ;) Bolu az tak sie nie boje... Moze dam rade :P Nogi troche przyzwyczajone. Gorzej z reszta ;)

Gość na disco
nie boisz sie bolu hm wrastania wloskow czerwonych krostek na nogach i nie tylko,zapalenia skory,ranek ,blizn po depilacji tez pewnie sie nie boisz? Depilacja depilatorem to najgorsza ze wszystkich metod! Udowodnione i potwierdzone.Zapytaj sie kosmetyczki. Powodzenia

Gość olabogaaaa
ZABILI MI ŻÓŁWIA Dobry depilator Brauna mozna dostać już za 60-80zł. Widać, żeś ze wsi :O Zabiera głos a nie wie...

Gość a jakies droższe
właśnie takie za 300 zł. Mniej po nich boli? Które polecacie?

Gość olabogaaaa
a jakies droższe te droższe różnią się zazwyczaj marką... Braun ostatnio wypuścił serię depilatorów okolic bikinii :O za nakładkę chłodzącą też się dopłaca dużo więcej. ale prawda jest taka, że po każdym będą wrastały włoski

Gość krishna
ja mialam 2 depilatory z BRAUNA i zaden nie byl tak dobry i dokładny co PHILIPSA satinelle

Gość gyhghh
a golarka, co sądzicie o golarkach?

brauna spokojnie znajdziesz do 100. Jest jeden taki za 60 zł 20 pęset dwie prędkości..żadnych bajerów typu nakładka masująca, lampka czy coś. Ja mam zamiar kupić na Braun 5170 ;)

na disco---> Bolu wyrywania sie nie boje. Kazdy bol idzie wytrzymac ;) ALe tego bym nie chciala: "wrastania wloskow czerwonych krostek na nogach i nie tylko,zapalenia skory,ranek ,blizn po depilacji" to prawda? :( A jaka jest roznica miedzy depilatorem a penseta w takim razie (o efekt kncowy mi chodzi, nie sama technike)

Gość ja wam powiem
pasta cukrowa jest najlepsza!!!!!!!! do depilacji

Gość ale to sie samemu robi
?? i co? szybsze i lepsze od depilatora? Tylko jak to zrobic na wakacyjnym wyjezdzie :O