Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOCY help me

przebarwienia, czerwone plamki na skorze po opalaniu

Polecane posty

Gość POMOCY help me

przez ostatnie 3 dni opalalam sie przez okolo 0,5 - 1 godziny dziennie, a dzis rano zauwazylam na skorze nog male plamki, laczace sie czesto w wieksze plamy. sa rozowo czerwone, gdzie niegdzie jasno brazowe... pojawily sie glowni od kolana do nasady stopny na przedzie nog (tam slonce chwycilo mnie najmocniej), ale sa takze (takie drobniejsze) po kolanami (chociaz tam sie opalalam gora przez 10 min)!! nigdy nie mialam czegos takiego, mam ciemna karnacje i zawsze opalalm sie bezproblemowo, a nagle takie cos... czy to zbrazowieje i zostanie juz na zawsze? czy to zniknie? jak to usunac? czy to uczulenie czy reakcja na tabletki antykoncecyjne (bralam przez rok, odstawilam je w grudniu)? biore jeszcze witamine a+e, belisse ze skrzypem polnym i zyrtec na alergie. czy mogly to wywolac ktores z tych lekow? czy isc do lekrza czy poczekac az samo zejdzie? POMOCY!! :( :(

Gość POMOCY help me
prosze... :( czy to poparzenia? ;(

Gość POMOCY help me
aaaaaaaaaaaa, zaraz zwiariuje przez te plamy!!!!!!!!! nikt nie mial czegos takiego?!

Gość najklepiej wybierz sie do
apteki..... i kup PANTHENOL W PIANCE!! albo zapytaj farmaceutę

Gość POMOCY help me
wiesz co to jest? uczulenie? oparzenie? samo nie zniknie? CZY JEST GDZIES MOZE JAKIS TEMAT O TYCH PLAMACH?

Gość asdfghjklqwertyuiopr
up

Gość domko
ja tez takie cos mam ! po 3 dniach na solarce mi sie pojawilo, nie wiem co to jest...

Gość eeeeeeeeeeee?
A po cholerę się opalać?