Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stetsonka

KAPELUSZ

Polecane posty

Gość ja tu nie widze żadnego
kapelusza.

Przeciez to nie jest dzieciecy kapelusz... Zwykly slomkowy w stylu kowbojskim. Zazwyczaj takie rozdaja na promocjach. Sama mam dwa takie. Jak koniecznie chcesz to szukaj na allegro.

Gość moim zdaniem będzie
mu srasznieniewygodnie w czyms takim...

Gość m2m2m2m2m2m2m2
uwielbiam jak ludzie przebieraja a nie ubieraja dzieci

Gość --m2m2m2m2m2m2m2
Za to ty ubierasz czapę dziecku w taki upał i dziwisz się dlaczego ją ściąga. Blehhh aż mnie trzepie jak widzę dzieci w taki upał i na głowie czapa wiązana pod szyją. To już lepszy taki kapelusik.

Gość stetsonka
to jest dziecięcy kapelusz w usa normalnie sprzedają takie w rozmiarówkach dziecięych. nawet znalazłam w sklepie internetowym amreykańskiej firmy ale boje się, że dojdzie do mnie placek a nie kapleusz bo to jednak słomkowy. moim zdaniem lepiej niż w materiałowym lub jeansowym z daszkiem nie grzeje tak w głowe

Jak będzie dobry jakościowo, to się nie zrobi placek, a w razie czego uda ci się przywrócić mu pierwotrny kształt. Możesz spróbować pochodzić po sklepach i może akurat trafisz :).

Gość stetsonka
m2m2m2m2m2m2m2 to ma spałniać funkcję zacienienia i ochorny przed udarem słonecznym nie ma w tym żadnego przebierania uważam, że to duzo bardziej funkcjonalne i wygodne dla dziecka niż bawełniana czapaczka, ktra bądz co bądz robi dzieciakowi saunę z głowy. te z h&m fajne ale materiałowe. ten słomkowy wydaje mi się przewiewny więc głowa się dziecku nie zagotuje

mam Cheśniaka - ma 6 lat i jak miał 3 latka po dniu na słońcu / niby w cieniu jak to dziecko biegał wszędzie / do dziś nie wiemy czy dostał udaru czy co.. raz to widziałam i dziękuję - pamiętam jak lekarz nawtykał Bratowej ze w wakacje a dziecko bez czapki z gołą głową... Sorki ale ja wolałabym tego nie przerabiać... a że moje dziecko tak jak mój Chrześniak niecierpi czapek to kupuje mu coraz kolejną z nadzieją że może do którejś się przekona... ale Synek z uporem maniaka je ściąga i nie ważne czy to kapelusz czy czapeczka z taką ochronką na kark...