Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Parasolkaolkaolka

Wypadek na wf-ie ważne

Polecane posty

Gość Parasolkaolkaolka

W czwartek na meczu w siatkę kiedy stałam na samym środku boiska, kolega z przeciwnej drużyny "ścioł" piłkę tak że dostałam z niej w prawy policzek- oko ta cześć twarzy pod okiem, wsumie to nie pamietam ale po obrazeniach tak mi sie wydaje, wywaliłam się i potem jakos trafiłam do higienistki ona dała mi lód wiecx siniaka za duzego nie było (troche leciała mi krew z nosa i popękały żyłłki w oku) i teraz mam takie pytanie czy od uderzenia w policzek może boleć głowa, bo boli mnie chwilami z tego boku z tyłu głowy...... Mogło się cos stac własnie z głową??? dodam że jak sie wywaliłam to jakos na rekach sie zatrzymałam że głową sie nie uderzyłam.

mogłas nawet dostać wstrząsu mózgu... może lepiej przejdź się do lekarza

Gość to dosyćpoważny uraz
skoro nawet w oku masz wylew, możesz mieć wstrząśnienie mózgu, najlepiej idź do lekarza

Gość Zagubiona123456789
Parasolkaolkaolka---> ona ma racje, zglos sie do lekarza a nauczyciel wf i higienistka zachowali sie conajmniej nieodpowiedzialnie, przeciez to ie odrazu do lekarza wyslac.

Gość Parasolkaolkaolka
No ale wsumie lekkiego wstrząśnienia mózu sie chyba jakos specjalnie nie leczy tylko trzeba odczekać az samo przejdzie a jak by cos powaznego sie stało to chyba nie byłabym w stanie chodzic do szkoły a mnie poprostu chwilami boli może to przejdzie samo????????? wsumie wydawało mi się ze to normalne ze boli wkoncu w policzek dostałam

Gość ona863244546
jak bylam malutka to spadlamz lozka na glowe i troche mnie glowa bolala chodzialmn tak z 3 dni az wkoncu zaczely mnie dopadac wymioty a bole sie nasilaly wkonsu sie polozylam i nie moglam juz sie poruszyc:( rodzice mnie zawiezli do szpitala i okazalo sie ze to wstrzas mozgu od tametego upadku z lozka....jak widzisz mnie na pocztaku tylko gliowa pobolewala.....IDZ DO LEKARZA

Gość Parasolkaolkaolka
Dzięki tylko problemem jest to że nie mam czasu isc do lekarza mam szkołe a zeby rodzice napisali mi zwolnienie to musiałabym chyba umierac;/;/ oni zawsze myslą ze ja nie wiem udaje albo cos.......;/ a ból sie nie nasila wsumie tylko takie mam chwile ze boli a tak to poprostu czuje taką ciężką głowe!!!!!! to jest dziwne a wstrząśnienie mózgu ma jakies inne objawy?????

Gość ona863244546
napisala bym ci jaki bol wtedy czulam ale mialam wtedy 2 latka i wszytko wiem z opowiadan rodzicow i pamietam tylko takie urywki jak bylam w szpitalu....wiem ze nie moglam szyja poruszyc krecilo mi sie w glowie i bolala mnie

Gość Parasolkaolkaolka
a ja własnie mam teraz taką ciężką głowe chwilami nawet nie tak że mnie boli poprostu jest taka ciężka że czuje ze ją mam a tak zawsze nie zwracałam uwagi czy mam głowe czy nie nie myslałam o tym wiem ze to dziwnie brzmi ale tego nie idzie opisac;/

Gość Parasolkaolkaolka
Dzięki dziewczyny za wypowiedzi;]