Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysimplelifee

depilacja

Polecane posty

Gość mysimplelifee

od 2 lat gole nogi maszynka jednorazową i zawsze jest ten sam problem. Zawsze sie gole maszynkami jednorazowymi i nawet jak sie ogole i zostaja na nogach włosy.. Po ogoleniu sie czuje włoski szorstkie i jak sie przyjze to one nadal tam są widoczne. Nidgy nie miałam glatkich nóg a mam wrazliwa skore. I mam problem czym mam sie golic by nie miałam podraznic co stosowac by efekt był dłuzszy mi wystarcz na jakies 2 dni. Mam obecnie w domu plastry z woskiem ale to cholernie boli i moze wyprubowac veet do skóry wrazliwej co sadzicie? tylko nie depilatory prosze nie chce wydawac kasy w bloto....

Gość Zuziaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie stosuj depilatorow, bo to jeszcze bardziej od depilacji woskiem boli!!!Wierz mi! Kremy do depilacji nie radze bo stosowalam wlasnie ten veet i gowno mi dal, one wogole nie chca wloskow usowac, a kosztuja duzo, no i tez trzeba nimi codziennie sie golic. Wiesz kup sobie dobrej firmy jakis jednorazowe maszynki i ogol nogi nawet 2 razy to wtedy bedziesz miala gladziutkie nozki serio:)

Gość mysimplelifee
a jakiej firmy radzisz mi kupic maszynki? a ty co stosujesz?

U nogi są gładkie przez jeden dzień a później to już iglak, a po za tym wychodzą mi czasem krostki. Więc kupuję depilator z Brauna 5170 mam nadzieje, że to dla mnie będzie rozwiązanie bo plastry z woskiem też się nie popisały ani depilacja w kremie. Ale jeśli masz tylko problem z tym, że zostają włosy na nogach to polecam Ci z Wilkinsona Extreme 3 bodajże, te co się wyginają, albo Gillette dla kobiet różowe. Za 6 maszynek dałam 20 zł

Gość mysimplelifee
a te Wilkinsona Extreme 3 to jedna ile kosztuje i to jest maszynka typu jednorazówki?

nie wiem ile jedna kosztuje bo ja kupowałam 3+1 i dałam chyba 16 zł. Pewnie coś ok 4-5 zł. No tak typu jednorazówka ale ja zawsze przeparzam wrzątkiem

Gość Zuziaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja kupuje gilette meskie---> najlepsze:) A depilator sprawia bol nie polecam, mam jeden philipsa i lezy sobie;( Apoza tym co to za problem 5 min dziennie na wydepilowanie:)

trudno, żeby nie sprawiał bólu jak wyrywa włoski. Wolę ból do którego się przyzwyczaję niż krostki na nogach, które wyglądają nieestetycznie. A na nogach już za 2 dni widać czarne kropeczki odrastających włosków więc nawet krótkich spodni ubrać nie można :O

Gość Ewelinka 123
Hej Marto, zabieg depilacji jest szybki tu masz film o depilacji laserowej https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ że cena zabiegu nie jest , polecam poczytać o różnicach między laserami Vectus i lightsheer

Gość Kasix 29
Najlepsze są naturalne metody depilacji Od kilku lat stosuję depilację cukrową. Nie mam problemu z podrażnieniami. Najpierw chodziłam do sklepu gotową pastę, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Tutaj to fajnie opisali http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Funny 22
Polecam naturalne metody Od wielu lat używam pasty cukrowej. Jestem bardzo zadowolona, żadnych problemów. Z samego początku kupowałam gotową pastę cukrową, od roku sama ja robię, wystarczy woda, cukier i sok z cytryny. Tutaj znajdziesz trochę informacji http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Juta 21
Znajoma zdecydowała się na depilację laserem, to był gabinet z laserem Palomar Vectus. Teraz wszystkim poleca. Wcale nie musiała robić wielu zabiegów. Było w sumie bezbolesne. To jest bardzo nowoczesny sprzęt. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Gość Jula 123
Kuzynka poszła na depilację laserem, o ile zapamiętałam, to był to Palomar Vectus . Jest ogromnie zadowolona. Też byłam zaszokowana ostatecznym rezultatem. Po pierwszym zabiegu widać było działanie lasera. To był bardzo dobry wybór. W ogóle nie czuła bólu. Spektakularny efekt. Jeśli myślicie o depilacji laserowej, to wszystkim gorąco polecam. www.bagra.com.pl/zdrowie-i-uroda/metody-usuwania-owlosienia-depilacja-woskiem-depilacja-laserowa/