Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afufufu

HISZPANIA - WYNOSZE SIE, do mieszkajacych w Espanii

Polecane posty

Gość afufufu

witam, wybieram sie z chlopakiem do Hiszpanii okolice alicante, podpowiedzcie mi jak tam wogole zaczac, tzn jak z wynajmem mieszkania, co jest potrzebne (dokumenty), i jak z praca w przypadku malej znajomosci Hiszpanskiego, bylabym bardzo wdzieczna, przebywam w londynie od 7 lat i juz mam dosyc tej pogody, dlatego wynosze sie do Spainlandu, aha i czy biegla znajomosc angielskiego bedzie jakims plusem??? dzieki

Gość tutaj musisz umiec hiszpański
muslisz że hiszpanie pozwolą ci mówić w innym jezyku? No chyba ze im zapłącisz, jestes w ich kraju bedziesz musiała sie nauczyć hiszpańskiego, szybko wrócisz do Londynu.

Gość afufufu
hej, nie nie nastawiam sie na to ze bede mowila po angielsku caly czas, oczywiscie planuje intensywna nauke hiszpanskiego, to chyba oczywiste , ze jak jedzie sie do nowego kraju to zaczyna sie w ten sposob.Pytalam tylko czy znajomosc angielskiego bedzie jakims plusem. Chodzilo mi o jakies porady a nie czcze gadany....:(

mysle,ze bedzie, bo Hiszpanie nie naleza do poliglotow, ale bez jezyka hiszpanskiego bedzie ci bardzo ciezko no i z praca tez nie jest latwo, chyba,ze masz juz cos zalatwione.Powodzenia!!!Buen Suerte!!