Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dark dewlin

Najpierw robi ze mnie kretyna a potem jeszcze mi dupe jedzie

Polecane posty

Gość idz sie...
wyplakac do mamy. Nie masz wiekszych problemow? "Nie chciala mi dac buzi" rany wielki problem.

Gość Poznaniak85
no wielki problem bo nie dość, że kretynka, to jeszcze bez klasy

Gość wrrr...
To Wy jesteście idioci:/ Trochę cierpliwości i świat byłby piękniejszy, bo jak widzę takich głupków jak Wy to jestem za aborcją... "Bo się nie chciała na 3 randce pocałować" - no wielkie mi hallo... mojemu facetowi tez tak zrobiłam i jak zareagował? uznał to za wyzwanie, zrobił wszystko żebym kolejnym razem się nie wycofała, zdobywał mnie krok po kroku i to było wielkie z jego strony... Po 1 uszanował moje zdanie, po 2 wiedział, że nie jestem jakąś 1 lepszą panną do wyra, po 3 czuł że to on zdobywa a nie jest zdobywany. I co? opłaciło mu się. Od pół roku jesteśmy razem. Szkoda że nie każdy jest taki jak on... A wracając do reszty - napisałeś "koniec i nara" czyli to Ty ją olałeś, wiec nie miej pretensji że tak mówi... ma prawo... Ty spieprzyłeś sprawę nie ona... Aha i następnym razem szukaj panny na imprezie - tamte dają już po godzinie... nie tylko buzi...

Gość Poznaniak85

Gość jestem dziewczyną i nie rozumi
czyli ze normalne dziewczyny (ktore nie daja po godzinie znajomosci) nie chodza na imprezy??

Gość Poznaniak85
brak słow ...idiotów z siebie faceci nie będą robić...a twój facet to frajer bo prosił sięo coś co 90% facetów ma za darmo...a cierpliwości zacznijcie siebie lepiej uczyć..

Gość poznaniak a cos ty taki
sfrustrowany? tobie też nie wychodzi z dziewczętami?:classic_cool:

Gość Poznaniak85
jestem sfrustrowany bo nie dam się wcisnąć pod pantofel ?:D ...

Gość poznaniak a cos ty taki
a pod glana?:classic_cool:

Gość wrrr...
Na imprezy chodzą zazwyczaj 2 rodzaje dziewczyn - szanujące się i te które łatwo i szybko wyrwać na drinka. Jak Wam facetom tak się spieszy to droga wolna, macie ich tam pod dostatkiem. I nikt nie mówi tu o proszeniu i włażeniu pod pantofel. Czasem nie wszystko ma się po 5 minutach, na pewne rzeczy trzeba sobie zapracować. I widzę że już argumentów Ci "poznaniak" brak skoro takie idiotyzmy wypisujesz...

Gość Poznaniak85
nie widzę powodów dla których facet ma się prosić o uczucie...

Gość wrrr...
o jakie kurwa uczucie? nie prosił jej o miłość a buziaka! To są 2 różne rzeczy! Zrozum - nie każda dziewczyna całuje się na 1 randce - nie każda dziewczyna na 1 idzie z facetem do łóżka... ja pierdziele...

Gość Poznaniak85
to była 3 !!! nie każdy facet będzie latał za wami bo wam tak pasuje i podoba..

Gość wrrr...
Jasne - latajcie za takimi które dają na 1 randce... Tylko wiesz co mnie zastanawia? Jak długo potem byście byli z taką panna... Najpierw wydałaby się Wam fajna- bo już na dzień dobry się całowała a potem zjechalibyście ja od dziwki, że się tal szybko dała. Kurwa Wam to sie nigdy nie dogodzi:/