Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linkówka

Kochasz swojego partnera?

Polecane posty

Gość linkówka

ludzie czesto sa ze soba nie z z milosci tylko z: .... ..... ..... ... ...... .. ........ ... ja go nie kocham, ale mam z nim dziecko.

Gość ungaungabunga
nie, mysle ze to juz tylko przywiązanie :(

Gość zycie jest...
...za krotkie zeby jeczec caly czas. Rozstanie? Boli, ale daje szanse.

Gość Ja mam 175 cm wzrostu
kocham kocham i jeszcze raz kocham :) 5 lat razem jesteśmy, rok po slubie i nadal szaleńczo kocham i ubóstwiam :)

ja mam chyba pecha! Moi Panowie zazwyczaj dają strasznie dupy, kiedy zaczynam się rozpływać, że jestem taką szczęściarą, bo tym razem naprawdę trafił mi się diament, nosz kur....spierdolona dola

Gość kocham kochanke..
zona to przywiazanie..ii ciagle awantury o kase..monotonny sex(bez szans na zmiany-juz probowalem o tym rozmawiac)no i nie chce zeby moj syn pochodzil z rozbitej rodziny wiec sie rozwiesc nie moge..

Gość a co to jest miłość
bo ja nie wiem czy kocham czy nie .... chociaż wydaje mi się, że kocham

Gość Po 40
Kocham, po pierwszym mężu, którego kiedyś (w pierwszych latach małżeństwa) kochałam, a który potrafił w życiu tylko brać, był zimny i niezainteresowany rodziną... TEN DRUGI pokazał mi jak wygląda życie z osobą kochaną i kochającą. Po czterdziestce zrozumiałam kim może być w domu mężczyzna... ze śrubokrętem w ręce w łazieńce, z łopatą na działeczce, nagusieńki w sypialni (i nie tylko sypialni). I to nie zmienia się, tak jest od 4 lat... a w jego oczach wciąż te iskierki, a w moim sercu tyle miłości.

Niektórzy mówią,że to motylki w brzuchu!A dla mnie,radość kiedy wracamy z pracy i możemy usiąść razem i opowiedzieć jak minął dzień,kochać to nastawić się na to by dawać,a nie tylko brać.....wspierać się,kiedy przychodzą trudności....no i cieszyć się z każdej sekundy,którą możemy spędzić wspólnie!:)

Gość kocham go...
ma milion wad :) ale co z tego :) kocha się za nic, nie istnieje żaden powód do miości :) już 7 lat razem, wczoraj wyjechal na 4 dni a ja już szaleję z tęsknoty....

Kocham;) Ma trochę wad, ale jeszcze wiecej zalet:) Czasem wqrwia mnie na maksa, ale zawsze potem jest taki cudowny ;););)

Gość ynn
ygyngg

Kocham, chociaż czasem doprowadza mnie do szaleństwa. Zastanawiam się czasem jakby to było gdybym go zostawiła, ale w następnej chwili już wiem, że nie chcę żyć bez niego. Nie dlatego, że nie potrafię, ale nie chcę i już.

Gość a ja miałam tak...
a ja nie wiem... boje się byc sama boje sie ze nikogo nie znajde boje sie ze sobie nie poradze i tkwie w tym czyms jestem strasznie slaba i brzydze sie swoja slaboscia

Gość nie kochasz go autorko
a masz z nim dziecko, opowieści , że szczałaś pod wiatr i zaszłaś w ciąże, to nie uwierzę, jesteś wstrętną duupodajką ot i cała tajemnica

Gość milosc to nie jest tylko
pozadanie i chemia miedzy partnerami. Takie cos jest dobre na poczatku. Pozniej zamienia sie to w trwaly zwiazek. Milosc to to ze mozna na sobie polegac, ma sie wspolne tajemnice, pragnienia, marzenia. Milosc to jest po prostu wielka przyjazn i sex :)