Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrohenna

Dlaczego boli mnie brzuch po tabsach?

Polecane posty

Gość dobrohenna

Biorę Cilest i odczuwam ból jajnikow,co to znaczy?

Gość dobrohenna
3 miesiące-cilest

po 3 op wszystko powinno przejsc , ja miałam potworne bolesne piersi przez całe 3 op. a w 4 wszystko minęło teraz biorę tabletki już 1,5 roku i wszystko jest ok

Gość dobrohenna
nie,od tego opakowania,tak jakbym miala dostac okres.Tłumacze sobie ,że to przez te wszystkie zmiany ktore zachodza w macicy,To nie jest silny bol,taki leki,bardziej jakbym podziębiła jajniki.

moja rada- nie wkrecaj sobie ze to od tabletek, dlaczego odrazu zwala sie wine, na piguly, jak cos boli? nawet bol glowy- ooo to od tabletek BZDURY owszem trzeba obserwowac swoj organizm, a tak jak ktos wyzej juz tu napisal, skutki uboczne moga wystapowac wlacznie do 3 opakowania, mne rowniez czasem boli jajnik, ale to takie jest jakby na okres, pomino iz owy mam za 1,5 tygodnia, chodze do gina i jest ok, jesli Ty rowniez brykasz do niego reguralnie i all is good, to nie musisz sie denerwowac, pigulki biore jakos od 2 lat z jedna przrwa /pamietaj, ze jak bedziesz chciala takowa zrobic to minimum na 3 miesiace) i niemialam wtedy, ani teraz skutkow ubocznych

Gość basixxx
to pewnie po tabletkach,tez tak miałam