Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorgo

Zwiazek malzenski

Polecane posty

Gość gorgo

Dziewczyny, czy jak wasz facet proponuje wam zawarcie zwiazku malzenskiego to cieszycie sie i chcecie jak najszybciej dograc temat czy go odwlekacie?

Gość griszka
Jak mi mój facet zaproponował,to wpadłam w panikę :D Serio.Potem zaczęłam się oswajać z tą myślą i jakoś poszło.

Gość joelll82
ja też w chwili gdy mnie poprosil o reke bylam w szoku i myslalam sobie że jestem za mloda i że nie jestem pewna. Na drugi dzien dzieki mojemu Misiowi zalatwilismy kościol i sale i poszlo:) 10 m-cy pozniej bylismy malzenstwem. Bardzo jestem dzis szczesliwa, że tak wziąl sie do rzeczy i nie zwarzal na moj strach:)

Gość ja za pierwszym razem
odmowilam, to bylo po poltora roku zwiazku, dla mnie za wczesnie.. w piątą rocznicę oświadczył mi się ponownie, i to był jeden z szczęśliwszych dni w moim życiu :) (małżeństwem jesteśmy już 6 lat)

Gość no to trafiłaś na wyjątkowego
durnia, albo dobrze ukrywającego się jeebakę, do rozwodu pozostało ci 5 lat , 3 miesiące i 33 minuty

Gość skad masz te dane

Gość gratuluję wyboru....
a to zależy... Czy kochamy, więc jesteśmy pewni że tego chcemy Czy dręczą nas wątpliwości czy to ten czy chcemy złapać męża bo koleżanki już mają :P

Gość Miszimkaaa
Mi się facet oswiadczył po 1,5 roku bycia razem, byłam baaardzo szczęsliwa a miałam wtedy 19 lat :) Powoli poząłatwialiśmy wszystko i rok później w wieku 20 lat wyszłam za mąz,dziś mam 27 :) Nadal razem i nadal szczęsliwi ;)

Gość jestem znawcą numerologii

Mi sie oświadczył 2tyg przed nasza 3rocznica bycia razem:P na sylwestra i bylamszczesliwa a slub we wrzesniu 2009 bo musze aparat z zebow sciagnac a jeszcze rok noszenia mi zostal:)

Gość vbiedna bunia
a mi sie jeszce nie oswiadczyl czekam i nic buuuuuuuuuuuuu:(

Gość agivp
mi tez sie nie oswiadczyl ;( a dziecko w drodze

Gość vbiedna bunia
agvp to nie ciekawie masz:/ a w jakimwieku jestescie?

Gość agivp
ja 23 lata on 34

oj tak żeńcie sie dla dziecka - przynajmniej zobaczycie jak smakuje zdrada brawo:D

Gość agivp
ech, juz za duzo o tym mysle, chciala bym sie pobrac, i chcialabym jeszcze przed urodzeniem maluszka, on mowi ze tez by chcial tylko ze nic w zwiazku z ntym nie robi

Gość po co ci stres w ciazy
wszystko na szybko, pospiech, suknia maskujaca brzuch, gorsze samopoczucie... slub zrobcie jak maluch bedzie mial rok, dwa

Gość agivp
nie dla dziecka - ale juz najwyzszy czas tym bardziej ze mieszkamy ze soba juz dlugo, a malenstwo mogloby sie urodzic w malzenstwie

Gość agivp
chcialam teraz wziasc cywilny, a za rok, dwa koscielny

Gość odpuść sobie kościelny
ja tak z moim facetem uniknęłam całej tej glupiej szopki i czarowników - wzieliśmy szybki ślub cywilny, bo on dostał pracę za granicą i chciałam z nim jechać, cała rodzina myślała, że jak troche sie dorobimy będzie kościelny... a tu piaty rok i koscielnego nie ma :D ha ha :)