Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz mam tego dosc

problem z moim facetem

Polecane posty

Gość ppppppppppppp
Nie chodzi o to zeby byl starszy metryka, ale dojrzalszy emocjonalnie, odpowiedzialny, potrafiacy wyrazac i okazywac uczucia

Gość zl.
olej tzn olej idz sama na wesele i baw sie dobrze jesli cie kocha to w koncu zacznie sie starac a jesli nie to szkoda nim sobie głowy zawracac

Gość bazylia0506
Moj facet jest identyczny!! I tez nie mam pojecia jak sobie z tym poradzic...wiem doskonale co przezywasz...

Gość juz mam tego dosc
no nie pojde sama, zapraszony zostal wczesniej, pozatym powiedzialam mu ze idzie ze mna (decyzja nalezala do mnie) sadze ze gdybym mu powiedziala ze pojde sama na wesele to byloby jeszcze gorzej.. ehh bardzo mnie ciekawi jak bedzie sie zachowywal.. wczesniej wypadaloby sie jeszcze spotkac, ciekawa jestem czy cos zaproponuje

Gość bazylia0506
Bedzie tak jak mowisz, jak go olejesz to on Ciebie tym bardziej,jak mu tlumaczysz to on i tak sobie tego nie koduje, taki rąbnięty ty faceta...

Gość juz mam tego dosc
bazylia - witaj. jak dlugo to u Was juz trwa?

Gość bazylia0506
Moj zapomnial o moich urodzinach, jak mu to powiedzialam to fakt glupio mu bylo,. Myslalam ze na nastepny dzien przyniesie tego spoznionego kwiatka ale skad! Bo oni sie sami nie mogą domyslec.

Gość bazylia0506
ohoho, jakies 3 lata i robiulam wszystko zeby Go zmienic ale to nic nie dalo..

Gość real1
ja nie jestem ze swoja panna juz 3ci miesiac i pamietam o kazdym swiecie nawet dziecia podsyłam prezenty to na komunie to na dzien dziecka, a twój facet to egoista jesli uwazasz ze go jakos zmienisz ok ale jesli nie widzisz szans to powtarzam z uporem olej go niech poczuje co stracił

Gość juz mam tego dosc
haha :) z kwiatkiem tez u mnie tak bylo - w dzien kobiet byl jeszcze w jednostce (wojsko) i chyba 3 dni pozniej wrocil. spoznionego kwiatka nie dostalam. coraz bardziej przestaje wierzyc ze go zmienie - ale nadzieja matka glupich - moze cos go tknie. jest jeszcze jeden problem - jego koledzy - zyciowi nieudacznicy. zero odpowiedzialnosci, ambicji, planow na zycie.. a on z nimi silnie zwiazany, pomimo ze rozni sie od nich. moze znowu zaczynaja miec na niego wiekszy wplyw..

Gość juz mam tego dosc
wiec to moj plan: jesli dobrze pojdzie to moze jakies krotkie spotkanie w tym tygodniu, rozeznanie sytuacji. sobota - wesele, obserwacja jego zachowania, lekkie olewactwo pozniej tydzien krytyczny - nasze byc albo nie byc i na dobitke - moj krotki wyjazd do siostry, i wnioski. po tym wszystkim robie analize, czy zrobil od siebie jakis postep, czy dalej bez zmian. jesli nie - to trudno, widocznie tak ma byc.

Gość ppppppppppppp
dobry plan

Gość juz mam tego dosc
ciesze sie, ze ci sie podoba ;) a jak ja mam sie w tym czasie zachowywac? oschle, czy normalnie?

Gość ppppppppppppp
chyba lepiej normalnie, ale bez zbędnych czułości, to zależy od sytuacji, sama wyczujesz

Gość juz mam tego dosc
no w sumie tak. ciesze sie ze jade do siostry bo wtedy zobacze czy sie o mnie martwi, raz jak jechalam do niej sama pociagiem to dzwonil co chwie

Gość real1
z lekką nutka olwatorstwa :)

jezeli facet cie tak traktujje to daj sobie z nim spokoj nie warto ciągnąć zwiazku na siłe bo i tak on nie zmieni zdania a tylko go bardziej wkurzysz tez tak mialam i ciesze sie ze tak zrobilam przynajmniej mam swiety spokoj!

Gość juz mam tego dosc
"dopóki walczysz jesteś zwycięzcą"

ja tam faceta na siłe przy sobie trzymac nie bede bo i tak mu sie znudzi to pojdzie w swoja strone

Gość juz mam tego dosc
ja tez nie mam takiego zamiaru - chce to niech idzie. podobno nie chce, wiec daje mu jeszcze jedna szanse. sek w tym ze on jest teraz jeszcze bardziej oschly, obrazony po naszej rozmowie. a wlasnicie moich wynurzeniach na nasz temat. najbardziej bym chciala zeby to wszystko juz sie wyjasnilo.. nie nawidze czekac na rozwoj wydarzen

Gość zl.
"juz mam tego dosc " dostałas mn óstwo wypowiedi tych dobrych i tych miej wlasciwych teraz przemysl wszystko dokładnie i zrób co poddaje ci rozum :)

Gość juz mam tego dosc
bede trzymac sie swojego planu dziekuje Wam wszystkim, ktorzy zainteresowali sie tematem i pomogli mi to wszystko jakos poskladac, nie spodziewalam sie az takiego odzewu z waszej strony :) nadal czekam na jakiekolwiek sugestie, bede tu zagladac :) pozdrawiam

Gość masz faceta z fochami

Gość juz mam tego dosc
wiem to nie od dzis niestety :P

Gość zl.
jest gorszy niz baba ;)

Gość juz mam tego dosc
dokladnie :) zycze wszystkim dobrej nocy!