sympatyczna00 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 witam.chcialam zapytac czy oprocz pekniecia prezerwatywy zdarza sie czasem ze gdzies cos wypłynie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 2, 2008 zdarza się gdy jest nieprawidłowo załozona gumka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sympatyczna00 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 a jak jest prawidłowo to nie?? bo wczoraj mialam taka sytuacje nie wiem czy wyplynelo coś czy to może moja wydzielina. w kazdym badz razie jakies dużej dziury nie bylo... ale mialam wrazenie jakby to sprezma była. facetm gumki umie zakladac i dobrych używamy dureks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 skoro umie zakładać to chyba nie masz się czym martwić:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sympatyczna00 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 no ale własnie sie martwie... bo mialam wrazenie ze to sperma... i mam taki mętlik w głowie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basixxx Napisano Czerwiec 2, 2008 to pewnie była Twoja wydzielina,taka biala ,podobna do nasienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach