Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama córeczki

Na co zwracac uwagę przy wyborze spacerówki parasolki?

Polecane posty

Gość mama córeczki

Mam zamiar kupić na wakcje lekki wózek, który mieściłby się do bagażnika mojego samochodu (ten co mam jest wygodny, ale zajmuje duzo miejsca). Przegladam wózki na allegro i jedyne co mi przychodzi do głowy, a jest niezbedne to rozkładane oparcie, bo moje dziecko ma 10 m-cy. Moze ktos doradzi na co jeszcze zwracac uwagę? Koła? Tapicerkę? Budke? Jesli tak to jakie to wszystko powinno być aby było funkcjonalne?

Gość a prosze
ja zanim trafilam na jakąś spacerówke to m,usialam zmienic ok 5 wózkow i teraz wiem jedno najlepszy jest taki ma rozkładane oparcie, daszek, folie przeciwdeszczową, podnoszony rozkladany podnózek, oparcie na stopy. Pałąk aby dziecko mogło wygodnie sie oprzec. Daszek ściągany np do prania. Materiał taki w miare łatwy w utrzymaniu. Kola krecoce sie ale z blokadą , kolor nie za jasny bo wozek bedzie wiecznie brudny. i oczywiscie w miare lekki i koszyk pod spodem na zakupy. A no i szelki koniecznie.

Jeżeli zależy Ci na typowej spacerówce do auta i przechadzki to podstawa to waga.Musi byc lekka,przynajmniej 3 poziomy oparcia.Co do materiału....wiadomo,że w spacerówce za 79zł nie znajdziesz zbyt dużo oddychajacego materiału,ale nie twerdze,że wózeczki za 120zł bedą złe.Koła piankowe najlepiej,bo jeżeli to parasolka to kółka zawsze są małe

Gość a prosze
moj wozek kosztował niecale 300 zł a do dzis mam go w domu mimo ze dziecko od roku nie korzysta jednak ja sie tak do niego przywiazalam ze szok. dobrze ze mi przypomnialas o wozku pojde go jutro komuś oddac.

Pasy tak jak napisała koleżanka obowiązkowo,ale co do pałąka to wcale nie jest konieczny.Folie zawsze możesz dokupić,te nie oryginalne pasują do każdej spacerówki.

Gość mama córeczki
Gość a prosze
mi pałąk był niezbędny maluch wyginał sie do przodu czesto nawet na nim usypiał, poza tym po co dokupowac osobno jak jest w komplecie i w dodatku tanie.

Gość xantia28

Gość xantia28
czy spacerowka parasolka sprawdza sie w zimie?

Gość ponawiam pytanie...