Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skierka

Damski zapach intymny

Polecane posty

Moj nigdy nie ukrywał że uwielbia \"moj\" smak i zapach.. kilka tygodni temu zaczął wąchać nawet moja uzywana bieliznę.. Nie przeszkadza mi to. kilka dni temu jednak, kiedy siedzielismy sobie ze znajomymi na ławce przed uczelnią jeden z jego kolegów (ja znam go tylko z widzenia) Zucił uwagą że \"kobieca cipka śmierdzi starym rybakiem\" który z nich jest dziwny? (pytam bo ciekawa jestem jakie wy macie zdanie na ten temat)

To chyba zależy od człowieka. Niektóre dziewczyny lubią zapach świeżego męskiego potu, inne wręcz przeciwnie. Lubię zapach rozgrzanego asfaltu (taki smolisty), a mojej koleżance ten \"zapach\" śmierdzi i przyprawia ją o migrenę.

Gość Ciekawski prof.
Zdarza się.

rozumiem ze to zalezy od gustu.. mnie np. odrzuca zapach męskiej wydzieliny (nie spermy) Jednak musze przyznać ze ananasy i poprawiaja smka.. i prawie całkowicie likwiduja nieprzyjemny dl amnie zapach... cyz na damski zapach tez mozna jakos wpłynąć?

Gość lamel
żel do higieny intymnej załatwia sprawę i pozwala na pozbycie się obaw ad. zapachu cipki w czasie seksu , w ciągu dnia wystarczy używać nawilzonych chusteczek dla niemowląt aby czuć się przyjemnie i świeżo

Gość dacierade
dacierade