Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadalniezaspokojona

KOCHANKA - on dzisiaj był ze mną

Polecane posty

Gość nadalniezaspokojona

[20.04.2008] napisałam tutaj na forum: "Dziś spędziłam z nim upojną noc! właśnie wróciłam z Wawy, jechałam 6 godzin by być z nim 24. Te 24 godz to był raj na ziemi! Pojechaliśmy do hotelu i natychmiast kochaliśmy się. Potem teatr, gdzie trzymając dłoń na mym udzie i posuwając się po milimetrze coraz wyżej w ciągu godziny postarał się o potop. Nie byłam wilgotna, byłam mokrusieńka. Jednym paluszkiem doprowadził mnie na szczyt. Po seansie znowu do łóżka, rano kolejny raz... cudowna noc... Przeżyłam orgazm 6 a on 7 razy i wciąż nam było mało! Dla takich nocy warto być kochanką! Ze swoją kobietą nigdy nie przeżył takich rozkoszy!" Po tym wyznaniu na moją głowę posypały się gromy (no może takie malutkie :P ). Dzisiaj chcę wrócić do tematu... dlaczego? bo w topiku z kwietnia dopisał się TEN, KTóRY BYł SPRAWCą MOJEJ ROZKOSZY... :)) czyli - ciąg dalszy nastąpił!

Gość no to teraz czas na mnie
kochanka- czyli że on ma żonę?

Gość gugulinka
jeżeli ma żonę a do tego dzieci to Ci życze kiedyś tego samego,żeby Twój facet kupał Cię tak po rogach,jesteś dla mnie skończona

Gość gugulinka
pukał*

Gość nadalniezaspokojona
Nie ma żony ale od 6 lat jest w związku, ma dziewczynę. A to napisał kilka dni temu :)))) " Pogromca No i niedługo ponownie sie spotykamy... Tym razem Częstochowa. Znowu przez wiele godzin będę wywoływał burze motylków ) nadalniezaspokojona Hej! Mój pogromco...! to już tylko 4 dni.... Ech! żebym tylko mogła tu w czwartek napisać: I ZNOWU WRACAM NIEZASPOKOJONA, BO JAKZE UKOIC NIEKONCZACE SIE PRAGNIENIE??? Pogromca mmmm....tyle miejsc i pomysłów przed nami... nieprędko zaspokojenie nastąpi..."

Gość gugulinka
i nie czuję się jak dziwka,jak pompowana lalka,jak przedmiot potrzebny do zaspokojenia żądzy?

a po co on ma w takim razię tą dziewczynę?

Gość nadalniezaspokojona
Jeszcze jutro a w środę...... ech!!!!!!!!!! W piątek opowiem Wam jak było :)

Gość gugulinka
może dziewczyna ma kase i mu sponsoruje wyjazdy do hotelu,a często bywa tak że do łóżka szuka się dziwki a do życia kobiety

mnie się wydaje że i do łóżka i do życia powinna być jedna i ta sama osoba

Gość nadalniezaspokojona
Nie jesteśmy razem bo ja mam już męża, a on ma dziewczynę. Szukałam kochanka i znalazłam. Nawet w snach nie przypuszczałam, że trafię na takiego zdolnego :)

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nastepnym razem jak bedziecie w czestochowie to napiszcie,dolacze sie:P

nadalniezaspokojona a dlaczego nie chcesz być z nim na stałę?

Gość gugulinka
jesteś kur wa i tyle chyba że to prowokacja

Gość nadalniezaspokojona
Nie koniecznie. Do życia i do łóżka mam męża, a kochanka dodatkowo do łóżka. Do takiej rozkoszy,jakien nawet mąż nie potrafi mi dać. Poniżej link, do mojego topiku, tam jest dużo o nas, jeśli ktoś ma ochotę :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3728065&start=0

Gość gugulinka
brak mi słów.Dobranoc

Gość pogromca
Jaki naród,taki prezydent...na tym forum tez to widać...:)

Gość nadalniezaspokojona
Możliwe, nie mówię, że nie będzie bolała, ale teraz warto, zawsze warto jeśli dzięki temu można coś przeżyć:) a ja już na zawsze będę miała cudowne wspomnienia i tego mi nikt nie odbierze

wspomnienia z sexu są jak wspomnienia z jedzenia- co z tego że godzinę temu jadłam pyszną czekoladę- teraz już nie ma to znaczenia, bo było to godzinę temu- najwyżej tyłek mi od tego urośnie, ale przyjemności nie będzie już żadnej

Gość pogromca
Lepsze to, niz Memento Mori :)

Gość nadalniezaspokojona
ten sam :) Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości może go sam zapytać :P Wiecie co dziewczyny, poproszę go, żeby w najbliższym czasie sam Wam opowiedział jak było.... (a może i ja się czegoś dowiem... :P :P hihihihi)

Wiemy jak było..... NIEZIEMSKO:classic_cool: Tylko po co oszukiwana jest ta jego dziewczyna??:O:O To jest niefajne...