Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak tak jak nie

Co myślicie o dziewczynie, która w towarzystwie się bardzo upija?

Polecane posty

Gość jak tak jak nie

Czy Waszym zdaniem to przystoi kobiecie? Nie tak zawsze, oczywiście, ale jak się raz kiedyś zdarzy...?

Gość chciałbym wiedzieć
że jest żałosna

Gość chciałbym wiedzieć
chyba, że jest jeszcze młoda to ok.. tak do 22 roku można :) ale jeżeli wszyscy byli pijani, albo przynajmniej większość to nie ma problemu

Gość trzeba miec talent
moja kumpela zawsze jest wynoszona z kazdej imprezy....

Gość a co to za hobby
no ma 22 albo 23 lata, nie wiem zły humor ale potem gadała głupoty i podrywała wszystkich facetów dookoła:O oraz zaliczyła spektakularną glebę

Co znaczy wg Ciebie bardzo??? Totalny zgon czy paplanie o dupie maryni??? Jak totalny zgon to....ojej....niby facetowi zdarza się to częściej, a jednak kobiecie to nie bardzo przystoi...Ale jak już to za fraki i do domu :P A ja gada głupoty to niech gada i niech zabawa trwa dalej :P A tak na poważnie to...kobieta jednak powinna trzymać fason, nie mówię by max stroniła od alko, ale jednak nie powinna upijać się do nieprzytomności....

Gość kjljj
ja tak mialam tylko bez gleby a mam juz 30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość k238974huf
mysle, ze trafi kiedys na kogos naprawde wykolejonego i to bedzie moj udany wieczor :classic_cool:

Gość kjljj
byle nie skończył sie zle(ten wieczór)

Gość chciałbym wiedzieć
no nic sie nie stało. chyba że to było spotkanie z kimś ważnym, albo był tam ktoś kto nie powinien Cię w takim stanie widzieć... znajomi zapomną, nieznajomi nawet nie zapamiętają

Gość chciałbym wiedzieć
Kobitka... raczej jajko z niespodzianką .. żywą niespodzianką

Myślę, że jest żałosna. Pierwszy raz upiłam się w wieku trzynastu lat i wcale nie popadłam w skrajność a rodzice nawet nie zauważyli, i to był zarazem ostatni raz. Potrfafię zachować umiar.

Gość ashantii
co za pytanie:O nie przystoi ani kobiecie ani facetowi!!!!!!!!!!!!!!!! :o i tyle:/

Gość kjljj
z drugiej strony nie mozna decydowac za kogos co znaczy nie przystoi tzn tyle ze nie bedzie sie podobac ... zyjemy swoim zyciem czy zyciem które sie podoba innym?

Właśnie wszystko zależy od towarzystwa... ale i tak powiem, że widok pijanej babki nie jest zbyt miły... Jakoś w naszym społeczeństwie bardziej akceptowany jest widok pijanego faceta, aniżeli kobiety.... Bardziej bulwersujący jest obrazek wijącej się na trawniku spojonej laski, aniżeli kolesia.... Ale jeżeli to jest impreza wśród znajomych to ... wolność Tomku w swoim domku, byleby nie znalazł się delikwent, który by za to oceniał :P

Gość jak tak jak nie
No wiecie, studencka impreza, ale z różnymi znajomymi bez żadnego rzygania, takie tam spicie się, łażenie po podwórku bez butów, zaczepianie wszystkich, podrywanie, no i solidna gleba. Osibie urwał się film i była bardzo pijana, wypiła chyba ok. pół litra wódki:O

Pół litra wódki i gleba????? hhihihihihihihihihihi ma słabą głowę laska :P Ale studencka impreza to laska jest wytłumaczona :P Bracia i siostry studenci łączmy się :P

Gość jak tak jak nie
No moim zdaniem to sporo jak na jedną osobę:O Ale ile naprawdę wypiła, tego nie wiem, nikt nie liczy. Na pewno opróżniła jedno pół litra, ale też z innymi osobami, a potem chlańsko przez całą noc jeszcze, z kim popadło...

Pół litra na głowę to każdy da radę... Ale jak laska mieszała to oj oj oj...główka pózniej bolała... I zapewne szukała poszczególnych części filmu u różnych osób i pózniej sklejała to w całość???? No cóż... Tak też bywa :P

Gość no kaman więcej chcem
no właśnie... a może teoretycznie tam był jakiś książę z bajki, który miał Cię na oku i już chciał się przemóc i do Ciebie podejść, a Ty akurat sięgnęłaś po kieliszek wódki i wtedy on zobaczył, że może i jesteś bardzo w jego typie, ale kurde ta wódka.... no ale skoro już się zakochał od pierwszego wejrzenia to stwierdził, że poczeka na lepszy moment, a lepszego momentu nie bylo już, bo się spiłaś i zaczęłaś podrywać wszystko co się rusza i wywijać fikołki na trawie

Gość jak tak jak nie
hahaha:D Dobre z tymi fikołkami na trawie:D