Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koskaa

do panow, jak zrobic dobry oral? prosze o konkretne techniki

Polecane posty

Gość koskaa

hej:) jestem kobieta lubiaca seks a szczegolnie oralny, niestety moj mezczyzna jakos nie podziela tego( co dziwne bo podobno kazdy kocha jak mu sie robi lodzika??) nie jestesmy oboje jakos bardzo doswiadczeni wiec moze w tym problem...jestem pewna ze jakby dostal dobry oral to by zmienil zdanie:) prosze wiec o konkretne rady co sprawia ze seks oralny uznacie za suuper? co kobieta musi robic? czego nie powinna? ja sie staram ale chyba nie lapie oco chodzi a moj facet nie potrafi mi powiedziec jak by chcial.. prosze o konkretne wypowiedzi!!! :)

Gość manik 00
ja lubie jak ssie:D heh fakt trudno znalezc kobieta ktora zna sie na rzeczy:O

Gość Gochhha.
próbuj.

Gość manik 00
wczoraj dziewczyna zessała mi napletek :classic_cool:

Gość koskaa
no wlasnie prubuje i jego jakos to suuper nie rusza jest ok ale bez rewelacji, ja bede ciagle probowac bez powdzenia to sie zniecheci:O sa tu jacys panowie? co lubicie? napiszcie!!

Gość Mężczyzna-doradczy
najczęstsze błędy to zbyt mocne ssanie, za słabe nawilżanie (liż mu a nawet napluj) i monotonia - (zmieniaj sposoby - bierz głeboko, przesuwaj usta, liz od dolu, liz jajka, wsysaj je). Kazdą z technik trochę potrzymaj, niech poczuje. A - i zawsze jak bierzesz do buzi to całą główkę a nie koniuszek. Ssanie koniuszka powoduje, że chce się siku ;) Powodzenia