Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola20ipół

mój chłopak chce się obrzezać

Polecane posty

Gość karola20ipół

Prosze was o rade. Mój chlopak posatnowil sie obrzezać. Uwaza ze ma nieladnego ptaka. Ma krotki napletek ktory zaslania mu polowe zoledzi. Mnie sie taki podoba bo jest higieniczny i ladny, ale on narzeka ze ten krotki napletek jest nieladny i mu cigle zsuwa sie sam z glowki, to podobno niewygodne. Martwie sie, ze jak obetnie siecalkiem bedzie gorzej. Co o tym sadzicie? czy powinnam go przekonac zeby tego nie robil?

głupoty gadacie Waldemarze...w dziesiejszych czasach to zabieg który wykonuje się dla higieny i zdrowia

Gość lutelaxx
moj chlopak tez ma taki napletek czesciowo przykrywajacy glowke i podobnie jak ty Karola przepadam za takim. calkiem goly jest dla mnie malo atrakcyjny. ja radzila bym zniechecic go do zabiegu

A w Niemczech powoli Narodowi Socjaliści wracają do głosu.... Wiadomo co będzie? :o A zanim im zdążysz wytłumaczyć że to dla higieny... :o

Gość Paulapielegniarka
Penis z krotkim napletkiem to sprawa powszechna. Jest ich co prawda mniej niz tych z dluzszym, ale to prawdziwy bonus od natury. Ile kompleksow bierze sie z niemoznosci zsuniecia napletka i rozpoczecia zycia seksualnego! Widzialam tysiace takich przypadkow w gabinecie. Twoj chlopak Karka moze wiec uwazac sie za szczesciarza w dodatku kobietom takze mnie takie sie podobaja. Oczywiscie obrzezane tez sa w porzadku. problem ktory musi sobie twoj chlopak uswiadomic jest ten ze z masturbacja bedzie powazny problem. No i poczatkowy dyskomfort. Odaradzaj mu raczej, bo przy takim jaki ma i o higiene latwo zadbac i wyglad atrakcyjny

Gość zwolenniczka golych
mialam dwoch facetow z obrzezanymi paleczkami i jestem jak najbardziej za tym zabiegiem. napletek mnie nie pociaga

Gość piotr z krotkim
ja wlasnie mam takiego z krotkim napletkiem. kiedys sie wstydzilem, potem jak zdobylem troche dosiwadczenia jestem zadowolony. Dziewczynom bardzo odpowiada a ja mam wszelkie komforty o ktorych wyzej. co do zsuwania sie samoistnego, rzeczywiscie tak sie dzieje, ale to co. jeszcze lepiej. za to jak chce sie sam ze soba pobawic mam czym! i to jest tez wazne

Gość laseczka z Krakowa
moj facet tez chce sie obrzezac. ma niestety dlugiego napleta i w jego wypadku bedzie to i estetycznie i higienicznie. Pytanie do forumowiczow gdzie w Krakowie dobrze wykonuja ten zabieg

Gość ks. Henryck USA
+ Zaprawdę powiadam wam! + To co się tu odbywa to jest KOSZERNA PROPAGANDA! Dość już poniżania Naszej świętej ziemi przez czarne owce. Na krzyż, na krzyż! Takie bluźnierstwa w Ojczystym Jezyku! Pan to widzi, biada wam faryzeusze, kupić was można za garść srebrników, masońską jałmużnę. Podłość nie z tej ziemi. Modlę się o wasz upadek i w Boga imieniu KLĄTWĘ nakładam wiekuistą na was i wasze dziatki, by plagi egipskie dopisały, by dom wasz huragan poniósł hen hen daleko - po horyzontu kres, byście nigdy nie dostąpili bram Królestwa Bożego zaiste... i by synowie wasi sodomę i gomorę uprawiali a małżonka wasza publicznie samogwałtu dokonywała, ze zwierzętami czynów nierządnych się dopuszczała i otwarła puszkę z pandorą. Tak mi dopomóż Bóg. Zbawicielu Świata, przyjm me prośby o naprawę naszego Piastowego plemienia i spraw by prawdziwi Polacy kąpali się w złocie, a fałszywi wypluli zęby swe nabici na hak i krwawiący ze wszystkich możliwych otworów. Niech wilki pożrą płody tych judaszy a czeluść piekielna pochłonie ich marne, materialne ciała. Amen!

Gość ździchu z wąsami
dokonywała, ze zwierzętami czynów nierządnych się dopuszczała i otwarła puszkę z pandorą. Otwarła raczej puszkę z piwem, nie z pandorą.Coś ten ksiądz z USA niedouczony jakiś... To nie była puszka z pandorą, ale puszka PANDORY :classic_cool:

Gość kikiokl
Ja tez mam za krotki napletek, no i w jednym to pomaga, w drugim przeszkadza, przeszkadza najbardziej, kiedy zsuwa sie, jak penis stanie (czasami) i pozniej nie chce sie sam nasunac, tylko trzeba manipulowac w gatkach, bo inaczej jest niewygodnie plus, to na pewno to, ze podoba sie dziewczynom taki do polowy zsuniety jak nie kijem to pala mam zamiar sie obrzezac calkowicie, tylko taki zabieg kosztuje o zgrozo... 1000zl!

odświeżę temat ale gdzie można obrzezać się w Zamościu?i jak to zrobić, żeby za to nie płacić?napletek zsuwa sie w spoczynku, a w wzwodzie zsuwa, ale z trudem i zostaje taki fałd skóry przed zołądzią.uciążliwe to jest, bo podczas wzwodu ciężko jest go zsunąć co uniemożliwia całkowitą sprawność seksualną.proszę o pomoc.

Gość bogdan998
ja też tylko gdzie to zrobić w opolu tanio i dobrze

Gość bogdan998
najbardziej przeszkadza mi wędzidełko za bardzo ciągnie główkę

Gość bogdan998
Waldemarze Zabłocki jesteś zakompleksiony i nie obrażaj innych

Gość bogdan998
przepraszam pana Zabłockiego treść była adresowana do niejakiego Waldemara Złotopolskiego

jestem jak najbardziej za obrzezaniem. Wieksza higiena, mniej chorob u kobiet. Pod napletkiem ciagle gromadza sie bakterie, a faceci nie maja w zwyczaju wycierania ostatniej kropelki papierem toaletowym. Bez napletka ladniej wyglada. Z napletkiem penis wyglada jak ogon swini, paskudnie. Dla mnie to obrzydlistwo.