Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zielona stonoga

CO WAM W ZYCIU NIE WYSZLO? PRZYZNACIE SIE?

Polecane posty

Gość ja zaluje ze sie urodzilam
to do Brzydala bylo ;)

mi nie wychodzi nawiązywanie znajomości choc raczej nie jestem nieśmiały raczej nie ufny :( i wiem że przez to wiele trace :O ale staram się zmienic choc narazie mi nie wychodzi ale mam nadzieje że już niedługo wyjdę z tego syfu :)

Albo inaczej, cieszę się, że ten wpis jest Twój, a nie jej. Choć w sumie, to się nie cieszę, bo smutne to co napisałaś :o .

wlasnie najgorsza jest ta biernosc, ja tez jestem bierna zrobic to na co mam ochote bo boje sie porazki i ciaglych slow "a nie mowilam - mowilem" jestem osoba zadbana, ostatnio troche schudlam, niby mam pieniadze, mam fajne ciuchy, kosmetyki perfumy itp ale nie mam gdzie w tym wyjsc, maz przychodzi z pracy i zasiada do komputera, swoje drugiej pracy, a ja nie mam przyjaciol, mam pare kolezanek ale zadna na tyle bliska zeby sie spotykac na codzien, po za tym spotykamy sie w pracy a z tam tond kazda wyjezdza w inna strone tak ze mam do siebie wiele kilometow, pozatym zadna nawet nie wykazuje chęci spotkania chyba tylko siedza w domu z mezami facetami ciagle w tym samym towarzystwie a ja bym chciala inaczej...no i najgorsze to ze jak jadę do polski to dopiero czuje ze zyje to mnie najbardziej przybija

Brzydal---> Od tego Ty napisales tez nie bije optymizmem... Najlepiej by bylo jakby nikt takich rzeczy nie pisal ;)

Gość POLISH STANDARD
Stonogo, masz jakis kryzys emigracyjny chyba, w polsce czujesz że zyjesz-napiasałaś, ale myślę, ze to dlatego, ze przyjeżdzasz w odwiedziny- poza nielicznymi wyjątkami w polsce żye sie coraz cieżej i nienormalnie-tu dopiero zlapałabyś depresję, najlepiej jak mozesz zrób sobie dłuższy break i zjedź do pl-przekonaj sie sama , czego chcesz dla siebie i co jest najlepsze dla ciebie. a koleżankami w pracy sie nie przejmuj, lepiej nie przyjaźnić sie w pracy- jestem doświadczona w tym temacie-z tego są zawsze kłopoty.szkoda, ze jesteś tak daleko, bo mi tez brak koleżanki na pogaduchy i wyjsie na miasto dla rozrywki, ale widzisz jestem w pl- praca długo, i kasy mało takze te wyjscia też są rzadko a mi ich bardzo brakuje. takze radzę, ciesz sie , ze masz tak jak masz. pozdrawiam

nie wiem moze masz racje choc bywam w polsce czesto i nie tylko na wakacje czasem po 2tyg i mi odpowiada, moze dlatego z mam tam rodzine a tu nie mam nikogo jestem sama jak palec, no chyba ze jeszcze maz, w polsce budujemy dom tak ze bedziemy napewno wracac tylko nie wiem kiedy :-(

"Brzydal---> Od tego Ty napisales tez nie bije optymizmem..." No przecież napisałem "na razie". To była jak najbardziej optymistyczna wypowiedź :).

Brzydal--->No tak, to jest subtelna roznica - po glebokim zastanowieniu sie :D