Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janek099

MASTURBACJA ANALNA

Polecane posty

Gość janek099

Cześć!! Od nie dawna zaczołem masturbować sie w odyt długim żelowym penisem ma on 30cm i jest dosyć gruby ale mieszcze go prawie całego w środku. Poruszając nim stymuluje prostatę i pęcherzyki nasienne można uzyskać orgzam podobny do kobiecego. Zastanawia mnie czy któryś z panów albo pań też praktykuje tego typu masturbacje. I czy udało wam się wsadzić w całości penisa dłuższego niż 30 cm bo ja potem napotykam opór chyba przez to że jelito potem jest węższe niż sama odbytnica. Czy ktoś cos wie na ten temat??

Gość janek099
Nie jestem żadnym pedałem ani gejem nie wiem czemu odrazu jak facet mówi, że sprawia mu przyjemność masturbacja odbytu to już okrzyknięty zostaje pedałem. Czasem poprostu fajnie jest poeksperymentować dla nowych doznań.

Gość janek099
może i pedau co to ma do rzeczy? masturbowałeś się żelowym penisem? to pisz, jak było

Gość janek099
wypowiedz powyżej nie jest moja ktoś się podszył

Gość janek099
Dziś mi się udało wsadziłem całego 30 cm penisa żelowego do pupci i zacisnąłem zwieracz to naprawdę zajebiste uczucie mieć go całego w brzuszku i czuć dłoniom jego końcówke powyżej pempka zajebista spraw, doznania niebywałe ale trzeba to wyćwiczyć nie jest to łatwe. Podstawa dobra lewatywa żeby być czyściutkim i nawilżenie i jest ok ale róbcie to powoli. No i trzeba zakupić owy produkt w sexshopie. Jak ktoś ma podobne doświadczenia niech pisze!!

Gość ocelulitowana duupa
łoj janeczku nie rub tak bo ci sie celulit zrobi na tyłecku

Gość janek099
a co ma do tego celulit jeśli nigdy nie robiłeś czegoś takiego nie wypowiadaj się oczekuje odp o par które praktykują takie pobudzanie się ja dopiero niedawno odkryłem że pupcia jest zajebiście wrażliwa na bodzce normalnie znowu mi się chce to zrobić ale poczekam do jutra już. Nich pisze ktoś kto też tak się zabawiał!!

po jakims czasie zaczniesz sie zastanawiac ( albo juz to robisz ) ;) jak by to bylo gdyby kolega mnie tak posowal ;) hehe do pedalstwa...... cieniutka linia :D:D