Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malingeczka

Do wszystkich zakompleksionych kobiet.... i dla panow chcących sie wypowiedziec

Polecane posty

musztarda tak, dokladnie nosilam 75 C, D a jak poczytalam na temat dobrze dobranego biustonosza oraz poradzilam sie to moj nowy rozmiar, to wlasnie 65-najlepiej bo pod biustem mmam 73-75 a nie zaokragla sie w gore tylko w dol, bo staniki sie roziagaja + potem patrzysz jaki obwod w biuscie i w takiej tabeli jak dziewczyny zalaczyly szukasz rozmiaru z ktorej wynika ze powinnam nosic 65FF ale ze firmy tez sa rozne dlatego 65 E F G

Żadne nożyce. Nie ma kompleksów. Mam miseczkę D i nikt mi nie powie, że mam mały biust. :D

Masz 75 pod biustem, a nosisz 65? Możesz oddychać? :D Rozumiem, że 5 centymetrów mniejszy, ale 10? Udusiłabym się chyba. :D

Gość makowapanienka
a ja mam takie ze sobie na plecy zarzucam :classic_cool:

problem w tym ze u nas w Polsce, jest cos takiego dziwnego ze w standardach jest tylko np 70,75/C,D 85B itp I NIE MA INNYCH STANIKÓW a jak sie podaje jakiejs standardowej sprzedawzyni "dziwny" rozmiar, to patrzy na Ciebie krzywo i złe nosimy, jakos za granica spokojnie mozna kupic stanik z obwodem pod 65 i miseczce E F G I NIE JEST TO NIC DZIWNEGO :) na szczescie sa sklepy u nas, ktore taka bielizna NORMALNĄ OFERUJĄ

Gość musztardo obwod sie rozciaga
i to on ma trzymac caly ciezar biustu a nie ramiaczka wyobraz sobie ze mialabys 95 cm w biodrach i majtki na luźno dokładnie o tym samym obwodzie. Zeby sie utrzymały, musialabys miec do nich szelki. :D zreszta obejrzyj ta kobiete http://stanikomania.blox.pl/2008/02/Biust-osiemnasty-czyli-pozegnanie-z-DD.html ma 9 cm ciasniejszy stanik, a nie powiesz chyba, ze wyszla na tym zle

Gość musztarda a jestes pewna
ze masz dobrze dobrany stanik? Tzn czy mozesz w nim wygodnie, bez przesuwania, poprawiania i trzymania cyckow przebiec szybko np do autobusu, podskakiwac wysoko pare razy albo zrobic przewrot w przod? Bo o ile rozmiar nie jest fatalnei dobrany, przy duzym biuscie nie powinno byc z tym problemow.

mam takie 73 pod a nawet jak ktos ma 75 to za chiny nie powiniene kupowac 75!!! to tak jakby stanik byl uszyty z deski, a on sie rozciaga, po to wlasnie ma z tylu regulacje, poczytaj sobie to co dziewczyny zamiscily: http://b75.blox.pl/2008/01/Rozmiarologia-stosowana-czyli-mierzymy-sie.html polecam rowniez http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=77898550&a=77898550 dzieki 65 E F G moj bviuscik jest teraz jeszcze bardziej sexy i spoko glowa oddycham normalnie, nie czuje go nawet na sobie, bo jest bdb dobrany oka lece na masazyk! :)

i to on ma trzymac caly ciezar biustu a nie ramiaczka wyobraz sobie ze mialabys 95 cm w biodrach i majtki na luźno dokładnie o tym samym obwodzie. Zeby sie utrzymały, musialabys miec do nich szelki. zreszta obejrzyj ta kobiete http://stanikomania.blox.pl/2008/02/Biust-os iemnasty-czyli-pozegnanie-z-DD.html ma 9 cm ciasniejszy stanik, a nie powiesz chyba, ze wyszla na tym zle Oprócz tego, że ma kilka fałdów tłuszczu więcej, to ok. :D

Gość naprawde nie widzisz pewnej
subtelnej roznicy w stopniu podtrzymania przed i po? :D

musztarda a jestes pewna ze masz dobrze dobrany stanik? Tzn czy mozesz w nim wygodnie, bez przesuwania, poprawiania i trzymania cyckow przebiec szybko np do autobusu, podskakiwac wysoko pare razy albo zrobic przewrot w przod? Bo o ile rozmiar nie jest fatalnei dobrany, przy duzym biuscie nie powinno byc z tym problemow. Oczywiście, że tak. Nawet nas fitness mogę chodzić, choć mam spcjakny stanik w tym celu. Jeszcze jakieś pytania? :D

Gość tylko pogratulowac

naprawde nie widzisz pewnej subtelnej roznicy w stopniu podtrzymania przed i po? No dobra, widzę, oczywiście, że tak. Ale dla mnie różnica 5 centymetrów miedzy rzeczywistym obwodem, a rozmiarem stanika jest ok. 10 to dla mnie kosmos. Ale to moje zdanie rzecz jasna. :D Btw. Ciekawa kwestia, że my kobiety pewne obwody sobie zmniejszamy, natomiast panowie skłonni są powiększać. :D

Gość Stanikomanka
Na mój mały biust, pasują jak ulał, staniki z bazarów od chińczyków. Mam taki sam biust jak chinki i jest super. Mój biust zawsze mam w dobrym staniku za cenę 6 do 10 złotych. Moje staniki są tanie i dlatego mogę je zmieniać co kilka tygodni. Wy które kupujecie sobie staniki po 200 złotych, kupujecie je raz na rok i czekacie aż wam się materiał zmechaci tak, że już obciach nosić, ja natomiast mam zawsze nowiutki bo mnie to mało kosztuje. Lubię zmieniać staniki bardzo często. Kupuję po klika na miesiąc. I często wyrzucam. To tyle.

czy wolisz radosny,satysfakcjonujacy i niezobowiązujący seks ? Nie wiem, czy będąc posiadaczką tak małego biustu, mogę seks radosny i satysfakcjonujący doświadczyć. :)

Gość Stanikomanka
A wczoraj kupiłam sobie trzy. Dwa białe, slicznie haftowane i jeden jasna zieleń.

Cytuję: malingeczka tacy panowie doswiadczeni jestem ciekawa czy takie panie by was zadowolily z cycami do pepka i c*pka sucha jak wiór jestem zadowolna ze swojego wygladu

Gość malingeczka
no tak jestem zadowolona choc mam maly biust

malingeczka no tak jestem zadowolona choc mam maly biust No i super. Też wolałabym mieć mały. :)

ja bylam zadowalona wtedy i teraz ze swojego biustu, ale poprostu kiedys myslalam tak jak Ty i nie wiedzialam ze miseczka np. C D jest inna kiedy jest inny obwod pod biustem i nie przyszlo mi nawet na mysl ze sa staniki od 60pod biustem a przeszlam z 75 na 65,bo to logiczne, nosilam zly stanik, owszem wydawal mi sie okey, ale byl zly :) tak jak pisalam wzyej i nie tylko ja, stanik ma z tylu zapiecie i powinnas sie zapinac na ta pierwsza, tzw. na styk, biustonosz sie rozciaga i wtedy zmieniasz np. na drugie zapiecie, stanik nie jest sztywno uszyty, ze jak masz 80pod biustem to 80kupujesz, wtedy idziesz po 75+dopasowana miseczka, bylam ost za granica i w normalnej cenie nie za 100zł wzwyz kupilam fajne staniki Z PEŁNA i NORMALNA ROZMIARÓWKA a tych z chin nie polecam, bo po pierwsze wiemy co sie tam dzieje i wspieramy ich handelek jeszcze? a dwa jest to do dupy material!! piersi tylko sie niszcza, juz nieraz byl artykul na ten temat, jak juz wole kupic za30zł a dobry material, sama kiedys zaopatrywalam sie w takie staniki BO TANIE ale stwierdzilam ze wole kupic ciut drozszy a dluzej bede go miec, druty zaraz mi z nich nie wyjda i nie sa sztuczne