Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malingeczka

Do wszystkich zakompleksionych kobiet.... i dla panow chcących sie wypowiedziec

Polecane posty

Gość malingeczka

Gość malingeczka
a wiec dziwczyny uszy do gory jestem osoba szczupla mam male ale jedrne piersi choc miseczka A mam Motylka czyli duze wrgi sromowe kiedys bardzo sie krepowalam swego wygladu ale moje zycie erotyczne jest bardzo udane jestem dzika zwinna lubie kochac sie ze swoim partnerem nie kazda dzieczyna majaca wielkie D i male wargi jest lepsza przewaznie sa nudne w tych sprawach a ja jako kobieta jestem bardzo sprawna i umiem dogodzic partnerowi Pozdrawiammm

Gość co to jest twoim zdaniem
"wielkie D'? Przecież 70D to malutkie piersi, a 65D to już w ogóle deska.

Przecież 70D to malutkie piersi, a 65D to już w ogóle deska. Deska? Pani/Panu już dziękujemy. :D

Gość malingeczka
tacy panowie doswiadczeni jestem ciekawa czy takie panie by was zadowolily z cycami do pepka i cipka sucha jak wiór jestem zadowolna ze swojego wygladu

Gość owszem deska
przy 65D ma się w biuście ok 84 cm. I to jest malutko, naprawdę. Takie piersi w sumie zupełnie niewidoczne, lekka wypukłość i sutki. I proszę się za tą "deskę" nie obrażać, ale prawda jest taka, że to jest bardzo mały biust, i tyle.

Gość malingeczka
jestes zle poinformowany rozmiar zaczyna sie przewaznie od 70A 70B 70C 70D 75A 75B 75C 75D I tak dalej

Kogo probujesz oszukać??:P:P Siebie czy nas?? Nie-zakompleksiona osoba nie pisałaby o innych w taki sposob jak ty:P:P Proste:)

Przecież miseczka D, to różnica 17-18 centymetrów pomiędzy obwodem w najszerszym miejscy cyca, a pod biustem. Nie osłabiaj mnie i nie mów, że to małe cycki. :D

dokladnie to ze ktos ma miseczke D to nie oznacza ze balony :) 65 70 D to nie sa duze piersi, idzcie do dobrego sklepu z bielzizna to dowiecie sie jakie macie wymiary, kiedys nosilam staniki 75C a teraz 65/70 E F G

kazda miseczka z innym obwodem 60,65,70,75,80,85, ma inne D to nie jest taka sama miseczka w kazdym staniku BŁEDNE MYSLENIE

różnica 12 -13 cm = miseczka A różnica 14 -15 cm = miseczka B różnica 16 -17 cm = miseczka C różnica 18 -19 cm = miseczka D różnica 20 -21 cm = miseczka E różnica 22 -23 cm = miseczka F różnica 24 -25 cm = miseczka G dokladnie to ze ktos ma miseczke D to nie oznacza ze balony 65 70 D to nie sa duze piersi, idzcie do dobrego sklepu z bielzizna to dowiecie sie jakie macie wymiary, kiedys nosilam staniki 75C a teraz 65/70 E F G Może Ci biust po prostu urósł, bo nie wierzę, że z miseczki C przeszłaś G. Sorry, można nosić 75C albo 70D, ale przejście z 75C na 70 EFG, jak dla mnie niemożliwe.

Gość heheheeeee
sorry- mam wielkie balony nie mam żadnego "motylka" i nie jestem nudna w łóżku- a do tego jestem atrakcyjna:)

Gość malingeczka
to nie mial byc temat o biustonoszach tylko o tym by pocieszyc wszystkie zakompleksione panie

Gość tylko nei pisz ze to jakas
"inna rozmiarówka" bo rozni sie tylko tym, ze sa miseczki DD, FF, GG... co znaczy, ze brytyjskie 70E, to nasze 70F około.. więc jeszcze bardziej "niewyobrażalnie" dla ciebie :)

Gość makowapanienka
odrazu widac kto na tym forum ma kompleksy :D:D:D:D:D uderz w stół nożyce brzekną pierwsze :D:D:D

Gość a nie sadzisz ze mozna sie
zakompleksić, jak sie ma sredni biuscik, rozmiar 60GG np, a ty piszesz tu ze "D" to wielka miseczka? :D