Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arturkkk

znowu tabletkowa lipa?

Polecane posty

Gość arturkkk

Witam. Jak pisalem kiedys, moja dziewczyna brala Novynette. Tabletki te zamulily ja calkowicie, stracila ochote na seks. Teraz bierze Cilest. Jest w polowie drugiej paczki i niestety nic sie nie zmienilo. Miedzy nami naprawde jest super, uklada sie wszystko oprocz tej sfery zycia. Nie wiemy co robic. Zmienic tabletki czy dac im jeszcze troche czasu? Po jakim okresie mozna spodziewac sie ewentualnych rezultatow?

Gość niestety chlopie
zaden ginekolog nie powie tego wprost, bo maja kupe kasy za to ze je wypisuja ale tabletki dzialaja tak ze wprowadzaja organizm w stan sztucznej ciazy tzn oszukuja przysadke mozgowa bo biorac tabletki u kobiety nie dochodzi do owulacji, czyli uwolnienia sie jajeczka i zaplodnienia wiec dlatego maja taki skuteczny efekt, ale niestety efektem ubocznym jest brak ochoty na sex, depresja, rozdraznienie , zmiennosc nastrojow, placzliwosc, ja swego faceta biorac tabletki myslalam czasami ze rozszarpie:) teraz jedziemy na gumkach i jest spoko:)

ja biore pigulki i nie mam tego problemu, mam ochote na seks chyba nawet czesciej niz bez pigulek bo mam psychiczny luz, ze nie zajde w ciaze, wiec to chyba nie jest regula, ze sie traci ochote

Gość nivka
najlepiej zeby Twoja dziewczyna znalazla dobrego ginekologa ktory przed wypisaniem recepty, zrobio jej badanie na poziom hormonow, wtedy ustali jakie tabletki najlepiej jej dobrac, bo to zalezy od wieku, czy rodzilaitd ja dlugo szukalam az w koncu biore yasmin i podobnie jak u Twojej dziewczyny libido mam mniejsze ale z sexem jest w miare ok, gorzej z tymi napadami humorkow jak ktos wyzej pisal

Gość ogorki kiszone
wkladki najlepsze

Gość nivka
ogorki ale nie dla mlodej laski ktora jeszcze nie rodzila:o owszem dla kobiety przynajmniej po jednym porodzie tak

Gość ja biorę stediril 30 a ochota
taka że mój facet nie wyrabia