Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalunia z klasa

atrakcyjnym dziewczynom sie nie odmawia niczego bo nam sie wiecej nalezy

Polecane posty

kaszalotów w sportowych autach raczej nie ma, bo facetom z tych aut zależy zwykle przede wszystkim na prestiżu (czyt. lansowaniu się), do czego używają zarówno aut jak i lasek. facet który ma inne wartości, postępuje inaczej. kobieta też. mnie tam np. nie imponuje sportowe auto. chętnie bym spróbowała takie poprowadzić :-) ale siedzenie na miejscu pasażera niewiele by mi dało.

Gość ratuuunku
Rzeczywistosc uwielbia takie topiki - moze sie wtedy pochwalic jaka jest piekna, niezalezna kobieta sukcesu... Dziewczyno czy Ty sie musisz wszedzie dowartosciowywac?? jestes zenujaca...

Gość mania z małopolski
rzeczywiscie płytkie wypowiedzi ma Rzeczywistość,ale dopiero teraz zauważyłam:D

kiedyś była taka laska, co się znała na wszystkich rodzajach tańca, w ogóle gwaizda tańca itd - w jakimś super klubie tańczyła, a jak ją pociągnęły za jezyk dziewczyny faktycznie tańczące, to się okazało, że znaczną większość swojej barwnej osobowości wymyśliła.. jakoś tak pojawienie się na kafe Rzeczywistości mi się teraz skojrzyło ze zniknięciem tamtego nicka, po niefortunnej wpadce z tańcami.. i ten styl taki znajomy..

"atrakcyjne " dziewczyny z tego forum zapomnialy, że uroda z czasem przemija. i co im zostanie ?

Gość DOKLADNIE vvvv
UBIEGLES MNIE a gdzie sa wasciwie ci fajni faceci w tych sprtowych autch , przeciez n ogol siedza w nich kolesie ktorzy dostali utko od tatusia albo alfonsi ze swoimi ku....... a poza tym czy wiesz idiotko ile musi sie napracowac kaszalot zeby wygladac dobrze wyobraz sobie ile on by musial dostac a uroda tipsy solarium coz rzecz ulotna u wielu juz po 30 zmiany skorne łysienie i tak dalej ale spoko do 30 mozecie brac co wam sie nalezy za swoja ciezka prace tylko uważajcie nie zacharujcie sie na smierc bo nikt waszego braku nie zauwazy na wasze miejsce wskocza nastepne pracowite hahahha

Gość hehhehehehe
tak dla informacji.... w opini normalnych facetow takich jak ja - dupy co chodza na solarium wygladaja jak rumunki.... te w wypasionych furach to juz i tak mialy bialko polowy meskiej populacji na twarzy.... a kaszaloty sa ok pod warunkiem ze nie maja psychiki zjebanej jak polowa dupa tutaj na tym forum ze swoja postawa roszczeniowa, feminizmem i reszta szitu

Gość a ja tak zapytam
kim jest kaszalot? bo o ile sie orientuje to jeden z gatunków wieloryba, wiec nijak to sie ma do człowieka :P

Gość Ju............................
hehehehehehee W opinii normalnych kobiet tacy "faceci", co siedzą na kafe, to nie faceci. No:P