Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgvdgd

na tipsy patrzą tylko dziewczyny

Polecane posty

Gość fdgvdgd

Jestem zdania że dziewczyny robią sobie takie paznokcie dla.... innych kobiet. Jestem przekonana że facetom takie pazury się nie podobają. Jasne, lubią dośc długie (ale nie takie) i zadbane, ale im wisi to czy sa takie wzory czy nie. Chodzi mi o takiego typu paznokcie: http://www.reni-nail.shop.pl/shop/banery/8888.jpg Dawno temu tez zafundowałam sobie (raz) takie paznokcie i tylko dziewczyny je oglądały, faceci pytali jak mogę w nich cokolwiek robić, a na wzory nie zwracali uwagi.

Gość a co bedzie jesli
powiem wiecej, wiekszosc facetow mysli, ze dziewczyny z tipsami sa prozne. mam wlasne paznokcie dosc ladne i wcale nie dlugie, a czesto pytaja mnie skad mam czas aby je pielegnowac i czy wykonuje jakies prace bo paznokcie sa za ladne jak na obrotna kobiete;/

Gość ja jak patrze na tipsy
to zawsze mnie ciekawi przebiej wizyty takiej damy w toalecie i myślę że od zawietrznej lepiej do takiej nie podchodzić jak stoi tyłem

no właśnie, własne paznokcie też mozna mieć ładne i zadbane ja też się czasem zastanawiam, jak można funkcjonować z taki tipsami (chodzi mi o długość), jak czasem mam trochę dłuższe to nawet długopisem pisać się nie da bo mnie drażni, i pytam poważnie nie przeszkadza wam długość bo nigdy takich długich nie miałam?

U mnie jest taka jedna, ma szpony jeszcze dłuższe. Wierzcie mi... widok wart wszystkiego. Ma na wskazującym palcu prawej ręki swój własny paznokieć.... sztuk jeden... żeby móc klikać na klawiaturze. Mówi Wam to coś? :D

Gość 88855455
ostatnio przede mną na poczcie stała laska z takimi włąsnie pazurami, b. dlugimi łopatkami, z jakimiś wzorami brokatowymi i miala straszne trudości z podniesieniem znaczka i w ogole, łapala wszystko jakby miała pokaleczone palce

Gość kurde racja
z własnego doswiadczenia:D zrobiłam sobie raz i teraz mam pamiątkę mam podpis w dowodzie jak analfabeta:D

Gość fdgvdgd
No własnie. Mi chodzi o to że ani to funkcjonalne, ani wygodne, robić w nich właściwie nie można nic, a do tego faceci nie tylko nie zwracają na to uwagi, ale tez z reguły facetom się to nie podoba, więc.... to wszystko dla innych kobiet?

Gość przeciez tipsy juz niemodne

Ja mam akryle. Tylko tzw. długość 2. Króciutkie. Bez ozdób tylko biała koncoweczka. Czasem jakas lekka dekoracja. Od 3 lat i sa śliczne. Teraz pierwszy raz na lato sobie założyłam żele na stopy. Tez z białą końcówką.Króciutkie

Gość fdgvdgd
niemodne, niemodne, a prawda jest taka że widze takie paznokcie non stop, mijając dziewczyny na ulicy, w sklepach, na zdjęciach w necie to tez norma

Akryle są bardziej trwałe niz własne paznokcie. Raz na dwa tygodne idziesz do babeczki ona Cie pomęczy przez 1-1,5 godziny i masz z głowy. Lakier sie trzyma.

Nic nie odpryskuje. Nie sciera sie. Oszczędność czasu.Moje sa tak zrobione ,że większość myśli,że to naturalne.

Gość fdgvdgd
Ja nie uwazam że akryl jest fe. Uwazam że to świetne rozwiązanie dla dziewczyn które obgryzują paznokcie, albo mają je kruche - akryl to po prostu rewelacyjne, doskonałe wyjście. Ale żeby jakieś normalne były! Żeby było złudzenie że są naturalne. A jak widze takie 3 cm łopaty to zastanawiam się - czemu ta laska to sobie zrobiła?

Gość ja mam cale zycie paznokcie
obcięte na zero, dluzsze sa zupelnie niewygodne

Gość a co bedzie jesli
moja przyjaciolka zaklada akryle i co jak co zaklada je sobie tylko sporadycznie na wieksze okazje, bo sa nie funkcjonalne i do tego bardzo niszcza walsna plytke, co wiecej jakbym chciala u niej zalozyc to musialabym dlugo ja prosic bo szkoda byloby jej niszczyc zdrowe paznokcie tylko tak dla picu. klientki to co innego, z tego zyje.

Gość McLady
faceci nie lubią tipsów i często się z nich wyśmiewają wcale im sie nie dziwie bo mi tez sie nie podobają dziwie sie jak dziewczyny mogą nosic takie coś na dłoniach

Gość Alalalaa
Ja mam własne paznokcie dośc długie i zawsze wypielęgnowane, wszyscy je podziwiają :) Wszystko przy nich sama robię, czasem nawet maluję kolezanką poprostu mam do tego smykałkę.;) A tipsów nigdy nie miałam... więc nie wiem jak to jest A te na zdjęciu masakra :D

Gość Alalalaa
koleżankom *

Gość BillGates
rzeczywistosc sama jestes ze wsi wsiura z akrylami

Gość Misiiiiii
rzeczywistosc w miescie sa często takie wsiury jakich na wsi sie nie spotka :P

Gość BillGates
wlasnie do takich nalezy rzeczywistosc bo to ona na innym topicu chwaliła sie "ze ma sportowe auto i ze jej koledzy, ktorzy maja sportowe auta, maja brzydkie zone"a ona oczywiscie od tych zon uwaza sie za piekniejsza i sypia z tymi zonatymi kolegami to dopiero wsiura z miasta

Gość A ja uważam że te z linku
wcele - ie są takie zle - fakt, faktem , ze jak by były połowę krótsze to by byly super. A te wszystkie przeciwniczki - to poprostu z zazdrosci tak piszą , bo je poprostu ie staźć na takie pazurki :-) :-) :-) Ja sama mam zrobione zele - i co szoruje w domu gary , myje okna , w p[racy proacuje na klawiaturze i nic kompletnie mi sie nie dzieje - więc nie opowiadajcie bzdur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość
Laska nosząca długie pazury to nierób :P Lepiej takie omijać :D

Gość pihgjbhjk
durni jestescie, topsy to kwestia przyzwyczajenia, ja od mniej wiecej 2 lat mam caly czas zdejmuje na pare dni potem nowe. wiecej robie w nich niz bez nich, nieprzeszkadzaja jak sie czlowiek przyzwyczai, zawsze wygladaja ładnie a o normalne trzeba wiecej dbac niz o tipsy, bo przez miesiacczasu prawie ni sie z nimi nie robi a zawsze sa ładne. ja wole frazncuzy nie jakies ozdobne ale tez długie