Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natusia22

p60- gdzie mam zlozyc ??

Polecane posty

Gość natusia22
no ja tez jutro wysylam ten list i moj p60, jak cos to chyba odesla jak bedzie cos nie tak. a czy wysylasz rowniez ta forme Tax Return - SA100 ???

Dziewczyny ja tak zrobiłam w ubiegłym roku, wysłałam ten list i P45 (P60 nie miałam) i dostałam zwrot na konto, tyle, że trochę to trwało, chyba około 2 miesięcy.

Gość narkotyk80
ja wyslalam p-60 wraz z formularzem, ktory otrzymalam od pani z IR w moim miescie. mam za to pytanie jak dugo czeka sie na zwrot?ktos napisal,ze 2 miesiace, a jakie wy mialyscie doswiadczenia?

już minął prawie miesiąc-a nie dostałam żadnej odpowiedzi...:-(

Gość ta jasne juz to widze
bo maja tyle tych podan ze tak dlugo to trwa. nie martwcie sie dostaniecie swoja kaske. Do mnie wyslali czek ktory moglam zrealiwozac w banku

Gość julia663
dziewczynki drogie ja mam pytanko ja sie rozliczam za pomoca biura podatkowego - sprawdzonego;) i oni twierdza,ze trwa to wszytsko okolo 3m-cy teraz mi napisali ze bede miala odp z Uk 17 lipca,mam takie pytanko czy kazdej z Was przychodzily do domku odp o tym,ze zwrot wam sie nalezy czy nie ja mam do zwroty prawie 800funciakow wiec troszke mi zalezy na tym zwrocie

Gość julia663
prosze odp jesli cos wiecie na ten temat ja obecnie jestem juz w polsce wiec nie mam mozliwosci sprawdzenia tego;))

Gość pomocy ..
hej ... mam problem otrzymalam czek ze zwrotem ale nie mam konta w banku .. gdzie moge go zrealizowac ... mam nadzieje ze nie musze zakladac konta ...

Gość pomocy ..
prosze dajcie znac jak najszybciej ..gdzies trzeba odebrac te pieniadze...tylko gdzie???

Gość klasyka ukukukuj
musisz miec konto!!!!i

Gość klasyka ukukukuj
napweno na 1000% konto.

Gość nocny_napoleon
Nie trzeba mieć konta! W Anglii możesz realizować czeki w tak zwanych Chekpointach czy jakoś tak! Możesz sobie pochodzić po Anglii! Te małe firmy trudnią się między innymi przelewami na polskie konta albo realizacją czeków! Ja tak realizuję swoje czeki! Ale że często zmieniam pracodawce to czasami czekam na cash 10 dni! Dostaję potwierdzenie z którym muszę wrócić po np. 10 dniach! Koszt operacji to niestety ale całe 2%....

Gość mirenka2007
HEJ WSZYSTKIM. JESTEM JEDNA Z TYCH CO MA TAKZE PROBLEM Z ODZYSKANIEM NADPLACONEGO PODATKU W UK. SLYSZALAM O ROZNYCH METODACH: PISANIE LISTU, WYPELNIENIU FORMULARZA SA100. OSTATNIO NAWET POSUNIETO MI FORME R43! NIE WIEM JUZ CO MAM WYPELNIC! CZY JEST KTOS KTO ZNA ODPOWIEDZ? PROSZE POMOZCIE....

Mirenka przeczytałaś wątek? Tutaj już chyba zostało powiedziane wszystko w tym temacie.

a jak wysylacie p-60 to oryginaly czy moga byc kopie?i pewnie za potwierdzeniem odbioru?tak?Pozdrawiam