Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqddskfbeuqiwoeiu

BóL PODBRZUSZA PO STOSUNKU-POMOCY!!!

Polecane posty

Gość qqqddskfbeuqiwoeiu

Witam Was Kobietki mam ogromny problem dzis jak i wczoraj przytrafilo mi sie cos strasznego. wczoraj poTytosunku nie dosc ze zaczal bolec mnie brzuch jak bym miala dostac okres to jeszcze wymiotowalam. minelo. dzis natomiast podobnie lecz wlasnie pozbieralam sie do kupy a bol podbrzusza byl nieporownywalny z tym podczas okresu.myslalam ze umre doslownie lecz mdlosci nie mialam juz.. potrwalo to moze minute moze dwie i przeszlo i teraz czuje sie dobrze... okres mam niebolesny.spoznia sie troszke. zawsze praktycznie sie troszke spoznia. wiecie co moze sie dziac-piszcie byla bym ogromnie wdzieczna!!!!!!!!

Gość floraczka
moze jakas torbiel na jajniku ? kiedy bylas ostatnio u ginekologa ? a moze piecze Cie podczas sikania ?

Gość ja też tak myślę

Gość qqqddskfbeuqiwoeiu
4 miesiace temu bylam u ginekologa nie nie piecze mnie ale przed chwila lezalam i wylam z bolu w nieboglosy i teraz czuje sie rewelacyjnie do gina pojde ale na szybkiego chcialam sie dowiedziec czego moge sie spodziewac

Gość qqqddskfbeuqiwoeiu
ale mnie nei boli jajnik tylko cale podbrzusze jak by mi ktos flaki wyrywał....

Gość floraczka
stawiam na torbiel lub zapalenie przydatkow

Gość kulkos1
ja tez mam problem z bolem podbrzusza ale okazało sie że to powiekszony polip a boli jak cholera!