Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość september_sun

Co zrobić żeby mieć ładne nogi?Ujędrnić itp?

Polecane posty

Gość september_sun

Wszyscy mi mowią,że mam zgrabne,ale ja i tak je ukrywam,bo skóra na udach jest szorstka i nawet peelingi nie pomagają :( I do tego trzęsą mi się uda jak chodzę.Jak mogę szybko poprawic ich stan?

Gość september_sun
Ale to takie dlugofalowe,a teraz upały i chodzę w długich spodniach :(

Gość przykro mi ale tak
na szybkiego to nic sie nie da zrobić. Chyba sama o tym wiesz. Na cuda liczysz ?

no... na szybko sie nie da, ale regularne cwiczenia, np. aerobik przynosza efekty juz po miesiacu

Gość trzydziecha trzydziecha
Na szorstką skórę peeling, najlepszy z zaparzonej zwykłej ziarnistej kawy, do tego odrobina żelu pod prysznic i masowac kilka minut a potem spłukac. Pelling co drugi, trzeci dzień. Na szybko możesz poprawic stan i wygląd skóry jakimś balsamem z samoopalaczem i złotymi drobinkami. Opalona skóra wygląda na gładszą i szczuplejszą. Polecam Eveline 3D Slim Spa delikatnie brązujący ze złotymi drobinkami, jest niedrogi (13zł za 200 ml) dobrze sie rozprowadza, nie tworzy smug i zacieków jak inne balsamy samoopalające, efekt widoczny już po 3 godzinach, zapach znośny. Ten balsam dodatkowo zawiera wyciagi z alg, kofeinę, wyciągi z miłorzębu, dużo składników które walczą z cellulitem i nadmiarem tłuszczyku. Jest też nowośc Loreal, balsam Nutribronze Slim z kofeiną, jest droższy, kosztuje ok 29 zł, nie próbowałam, ale też ma miec działanie wyszczuplajace Dodatkowo pocwicz: rowerek, szybkie spacery, pływanie, rolki

Gość trzydziecha trzydziecha
Zapomniałam dodac Eveline daje naturalny efekt skóra jest opalona a nie pomarańczowa czy żółta. Wskakuj w spódnczkę czy szorty bo szkoda lata na czekanie aż schudniesz, dobierz tylko dobrą długośc i fason.

Gość september_sun
Długość?Marzy mi się minimalna mini,takie wyglądają najładniej i wydłużaja nogi