Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna bo chyba zakochana

jak rozwalic ten związek?

Polecane posty

Gość wredna bo chyba zakochana

Prosze pomozcie mi rozwalic ten związek. przyjaźnimy sie od 5 lat ale jakis czas temu uswiadomiłam sobie że on nie jest mi taki obojetny, a zwłaszcza gdy dowiedziałam się że sie zakochał i to w dodatku w małolacie ona ma 16 lat on 24. on mi sie zwierza mówi o tym ze był u niej ze ona fajnie całuje itp, rani mnie a ja słucham cierpliwie ale mnie to boli. chce zeby ona go zostawiła, myslę zeby zrobic jakieś swiństo, skłucic ich,ale tak zeby mu nie przyszło do głowy że to ja.teraz kiedy jest zakochany jest dla mnie mniej czuły, juz nie prawi komplementów, kiedys zdarzało nam sie przytulac całowac i tp teraz wieje od niego chłodem a ja chcę zeby było jak kiedyś. wiem ze pewnie zaraz obrzucicie mnie obelgami a ale serce nie sługa i kto był w takiej sytuacji to zrozumie. chciałam wysłac jej maila na nasza klase z innego konta, które potem usune napisac coś w nim co skłoniło by ja do myslenia że nie jest dla niego taka wazna i ze tez są inne kobiety w jego życiu. oni chodz ssa krótko to czasem jednak sie kłócą. pomózcie mi proszę.

Gość zl.
ile masz lat?

Gość fgdfgsdgs
niewykluczone że emocjonalnie jesteś na niższym poziomie niż ona

dlaczego chcesz takie cos zrobic?:o piszesz ze to twoj przyjaciel i jakies swinstwa planujesz intrygantko:o zostaw ich w spokoju, milosc nie wybiera, zakochal sie i tyle a 8lat to nie az taka wielka roznica gorzej jakby ona miala 16 a on 40