Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Od dziś mam ta całą milosc i te zwiazki gdzieś !!!!!

Polecane posty

Koniec z tym koniec !!!!! Zobaczylem wlasnie nowe zdjecia na naszej klasie mojej byłej, z moim sasiadem eks przyjacielem !! i wiecie co.. jak tak na to patrze to nienawidze tego wszystkiego i zaczalem nienawidziec tez przez to kobiety, juz nie bede sie staral, szukal jezdzil chuj wie gdzie na spotkania !!!! kłade na to lache ! A po co mam sie starać zeby znow ogladac po kilku miechach foty nowej milosci z jakims gachem ? albpo byc z 1sza lepsza byle jaka ?? wale to !! a na poprawe chumoru kupilem sobie do auta nowe swaitla... i to tlyko pomaga mi miec te zwiazki w dupie ! za kolkim na moich wycieczkach czuje sie szczesliwy i tam sobie moge pomarzyc tak jadac..a po co mi jakas gglupia baba u boku ! a z popedem problempow nie mam wysraczy 2 razy do zlewu i ot cla filozofia sexu dzien po dniu. Glupie te zwiazki i sex i denne lepiej jednak faktuycznie pojezdzic rowerem salbo autem a jak sie czlek czuje samotny to sie mozna upić i jest ok ! zaluje ze sie romantykiem urodzilem ale widze ze nie warto bylo ! NIE WARTO KOCHAC !!!!!! NIE WARTO NIE WARTO NIE WARTO !!!! a ja jak tn debil wczoraj poijechalem wspominac czasy jak to bylem z nia w kazimierzu ! kupa gowna ta cala milosc ! ide zapalic 🖐️

nie bede robil sepuku z powodu glupiejmilosci, jednak moj samochod to moja milosc i on wierny jest a raczej ona..bo to zenska nazwa ! musze jej jakies imie wymyslec